Cum s-a băgat Alina Gorghiu între doi bărbați!

Toată lumea a căscat gura, la televizor, săptămâna trecută, la felul vitejesc în care s-a aruncat Alina Gorghiu, șefa PNL Argeș, între doi bărbați. Este vorba de conflictul dintre europarlamentarul Rareș Bogdan și ministrul de externe Bogdan Aurescu. Aceștia s-au încins puțin pe contre dar Alina, fată mare (de stat) nu a pierdut ocazia să apară la televizor. După cum Rareș Bogdan nu a pierdut ocazia să o dea de gard, cum i s-a mai întâmplat, susținând că Aurescu a fost numit în funcție nu de PNL, ci... de stat.

Alina Gorghiu: „Eu am să vă spun că pe orice ministru s-a dat un vot în Partidul Naţional Liberal, iar dumneavoastră ştiţi asta. Biroul Politic Naţional, indiferent cum îl cheamă pe ministrul respectiv, dacă este numit de Partidul Naţional Liberal, a dat un vot. Vă amintesc că votul a fost covârşitor majoritar în favoarea acelei liste de miniştri propusă de Partidul Naţional Liberal. Sigur, sunt de acord cu Rareş (Bogdan) că niciun ministru nu e perfect, indiferent că e de la PNL, de la PSD şi că activitatea într-un minister întotdeauna poate fi îmbunătăţită. Însă, cred că genul acesta de discuţie trebuie să aibă loc în şedinţele noastre de partid, nu în platourile de televiziune. Nu încurajez niciun fel de polemică în spaţiul public. Am învăţat că nu câştigă nimeni din genul acesta de dialog spumos public“, a mai spus președintele interimar al Senatului.

 

Alina Gorghiu a punctat din nou, din fotoliul bătrânului înțelept. Nu știm cum dracu se face, totuși, că procentele în Argeș par că rămân la pământ pentru PNL… Așa vorbește lumea.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea