Aproape 700 de voluntari au luat parte la acțiunea de ecologizare de la Mioveni

A devenit deja o tradiție ca, în fiecare primăvară, administrația locală din Mioveni, împreună cu unitățile de învățămât din oraș și o serie de parteneri, să deruleze ample campanii de ecologizare a unor zone verzi.

Orașul Mioveni este mai curat cu echivalentul a 550 de saci cu deșeuri, care au fost adunați din natură, de cei aproape 700 de voluntari, care au răspuns apelului autorităților, joi, 27 aprilie 2023.

 

Voluntarii s-au mobilizat pentru a da un exemplu de spirit civic și o lecție de ecologie celor care confundă mediul înconjurător cu propriul coș de gunoi.

 

Au fost alese cu precădere zonele de la marginea orașului, acolo unde trecătorii certați cu bunul simț aruncă deșeuri în natură. Accent deosebit s-a pus în zona Gheorman, pe sectorul care delimitează Mioveniul de Ștefănești.

Aceștia au avut la dispoziţie mănuşi de protecție şi saci de plastic din partea Primăriei Mioveni, iar Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni a asigurat suportul logistic și transportul deşeurilor colectate.

Conducerea Primăriei Mioveni mulțumește tuturor celor care au participat la această acțiune.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea