Eduard Dima va fi numit în cadrul Consiliului de Administrație al Regiei Autonome Județene de Drumuri Argeș

 

În ședința ordinară a Consiliului Județean Argeș, din data de 25 mai, consilierii județeni vor numi patru membri în cadrul Consiliului de Administrație al Regiei Autonome Județene de Drumuri Argeș R.A., pentru mandatul 2023-2027. Cei propuși sunt: Eduard Ștefan Dima, Ionuț Corcodel, Mihăiță Gheorghe și Daniel Florea.

Dacă se aprobă numirea lor, atunci aceștia își vor desfășura activitatea începând cu 3 iunie 2023, timp de un mandat de patru ani (2023-2027), în cadrul Consiliului de Administrație al Regiei de Drumuri Argeș.

Amintim că Eduard Dima ocupă și funcția de director adjunct la Direcția Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi din cadrul DRDP București, iar Mihaiță Gheorge este șeful secției Drumuri Naționale Pitești.

 

RAJD Argeș funcționează sub autoritatea Județului Argeș. În cadrul ei sunt derulate activități privind administrarea, întreţinerea şi exploatarea drumurilor naţionale în scopul desfăşurării traficului rutier în condiţii de siguranţă a circulaţiei şi coordonează dezvoltarea unitară a întregii reţele de drumuri din judeţul Argeş.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea