Corespondență din Londra

Liliana Finta este autor și Consilier de Dezvoltare Personală și Spirituală. Locuiește în orașul Birmingham, UK.

S-a născut într-un târg din nordul Dobrogei. Un spațiu liniștit între Munții Măcinului și Dunărea Veche.

A plecat la studii în București, imediat după 1989. A studiat Management la Academia de Studii Economice. Începând cu 2003, a studiat mai mulți ani Sistemul Bio-Energetic Uman, urmând „Cursurile de Cunoaștere și Refacere Arhetipală a Sistemului Bio-Energetic Uman”, curs fondat de Alexiada.

Apoi a urmat un program complex de cunoaștere esoterică și practică energetică la școala „School of Light”, fondator Alexandru Răducanu. A studiat obiceiurile și convingerile oamenilor în relație directă cu ceea ce sunt ei și ceea ce ar putea deveni.

În decembrie 2022 a publicat cartea O cale către Noi, în format e-book. În curând, cartea va apărea și în modalitatea clasică, tipărită pe hârtie. O vom prezenta va vremea potrivită.

O cale către Noi este o călătorie prin diversele aspecte ale vieții. Ea ne dezvăluie potențialul din noi și calea de a-l atinge.

Liliana a realizat website-ul Terapie către Suflet și desfășoară Activitatea de Consilier de Dezvoltare Personală și Spirituală, pentru oamenii deschiși către o Viața Conștientă.

Liliana este pasionată de tot ceea ce e frumos: poezie, teatru, urbanism. Astăzi, ea ne prezintă un teatru fabulos din LONDRA... Iar în viitor ne așteptăm să ne împărtășească și alte minunății pe care le descoperă în orașele Angliei.

Liliana Finta: ”Am ales piesa Harry Potter and the Cursed Child”

Am plecat la Londra cu o bucurie nestăpânită pentru a vedea o piesă de teatru.

Am ales Harry Potter and the Cursed Child, o recentă poveste din seria Harry Potter, scrisă de Jack Thorn și regizată de John Tiffany.

Se joacă la The Palace Theatre, chiar în The West End of London, zona cunoscută în Londra, ca fiind locul unde se joacă teatru.

Piesa durează 5 ore și 30 min. Și se joacă în doua părți. Între cele două părți poți pleca din teatru pentru cină sau chiar pentru o plimbare prin parc, timp de două ore, ceea ce am și făcut.

Prima parte durează 3 ore, dar într-o mică pauză, poți savura un juice sau un pahar de vin într-unul din cele două baruri. Se leagă ușor prietenii. Oameni necunoscuți împart, pentru câteva minute, plăcerea conversațiilor scurte. Poveștile continuă și în afara scenei.

Este cea mai premiată piesă nouă din istoria teatrului; 24 de premii majore în Marea Britanie, 9 premii Olivier, 25 de premii în SUA și 6 premii Tony. „Unul dintre cele mai definitorii evenimente ale culturii pop ale deceniului” – titrează Forbes.

Dincolo de toate acestea, povestea despre Harry Potter, aduce magia în inimile noastre.

Și ce spun eu bucurie, a fost o încântare! Un spectacol grandios! Toate efectele vizuale de magie și vraja aduse pe scenă au completat, cu rafinament, profunzimea și substanța textului. Personajele, tineri adolescenți și adulți, sunt prinse împreună într-un iureș de evenimente cu trăiri specifice fiecărei vârste. Dans, culoare, emoții și suspans în slujba unei vieți magice!

Aici există o strategie interesantă a vânzării biletelor pentru spectacol. Astfel, biletele se pot cumpăra pentru cele două părți ale piesei sau doar pentru una dintre ele. De asemenea, există posibilitatea să poți vedea cele două părți în aceeași zi, dar poți alege să le vezi și în zile diferite. Prețul biletului este mai mic dacă plătești cu mult timp în avans. De exemplu, dacă cumperi biletul acum (luna iulie) pentru o reprezentare din septembrie, te va costa £30. Dacă vrei să cumperi acum pentru a vedea spectacolul în iulie, vei plăti între £160 - £85, doar beneficiind de ofertele Last Minute. Iar dacă vrei să vezi spectacolul în august, atunci prețul va fi de £50.

Piesa se joacă zilnic, 7 zile din 7, iar acest teatru joacă numai această piesă.

Nu uitați să aduceți magia în viețile voastre!

Liliana FINTA, Londra

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea