Expoziție în Dâmbovicioara: Familia în alb și negru din satul românesc de altădată

 

Cu ocazia Zilei Internaționale a Fotografiei, pe 19 august, de la ora 12:00, va fi organizată o expoziție cu tablouri vechi de familie ale locuitorilor din comuna Dâmbovicioara. Expoziția va fi găzduită la Centrul de Informare și Promovare Turistică Dâmbovicioara.

De asemenea, pentru că în majoritatea fotografiilor persoanele apar în costume tradiționale, va avea loc și o expoziție a unor costume realizate în acele perioade, din colecția lui Ionut Fintoiu, un tânăr muscelean care colecționează costume populare.

Ideea minunată de a organiza o expoziție cu fotografii vechi de familie a fost a preotului paroh Dănuț Nonoșel, de la Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena, Podu Dâmboviței, iar eu sunt onorată să fac parte din organizarea evenimentului Familia în alb și negru din satul românesc de altădată. Este începutul unei documentări pe termen mai lung, astfel încât să reușim în a colecta toate amintirile prețioase ale localnicilor din Dâmbovicioara, așadar stați cu ochii pe noi. Este super emoționant să îmi treacă prin mână atâtea fotografii vechi, cu multe povești care vor fi spuse de urmașii celor fotografiați”, a spus Raluca Busioc, agent de turism la Centrul e Informare și Promovare Turistică Dâmbovicioara.

Organizatorii evenimentului sunt Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena, Podu Dâmboviței, în parteneriat cu Primăria Dâmbovicioara și Centrul de Informare și Promovare Turistică Dâmbovicioara

Programul evenimentului desfășurat sâmbătă, 19 august: 12.00 - 16.00.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea