27 de tineri din Argeș vor fi premiați

 

Vești bune pentru elevii de 10! Guvernul a adoptat, pe 24 august, o hotărâre privind acordarea de stimulente financiare absolvenţilor care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională, sesiunea 2023, şi la examenul naţional de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2023. La nivelul județului Argeș 27 de tineri vor fi premiați. 21 dintre ei au obținut media 10 la Evaluarea Națională, iar șase la BAC.

 

Prin urmare, sumele acordate, prin hotărâre de Guvern, sunt în valoare de 2.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională a elevilor de clasa a VIII-a, respectiv de 5.000 de lei pentru fiecare absolvent de liceu care a obţinut media 10 la examenul naţional de Bacalaureat 2023, se arată într-un comunicat de presă al Executivului. În total, vor beneficia de aceste stimulente 92 de absolvenţi de liceu care au obţinut media generală 10 la examenul de Bacalaureat, (78 la examenul naţional Bacalaureat şi 14 la examenul de Bacalaureat german), sesiunea iunie-iulie 2023, respectiv 466 de absolvenţi de clasa a VIII-a care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională.

 

„Performanţa merită apreciată şi încurajată! Mă bucură faptul că în ședinţa de Guvern de astăzi a fost aprobat proiectul de Hotărâre de Guvern privind acordarea de stimulente financiare absolvenţilor de gimnaziu şi liceu, care au obţinut media 10 la examenele naţionale 2023”, a scris Ligia Deca, pe Facebook.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea