Fostul senator PDL, Mircea Andrei: OPRIŢI JAFUL ŢĂRII!

 

# Mircea Andrei: Eliminaţi căpuşele economiei naţionale! Impozitaţi multinaţionalele, eliminaţi trântorii din Consiliile de Administraţie

Fostul șef al PDL Argeș, cunoscutul avocat Mircea Andrei a lansat, zilele trecute, pe internet, o petiție cu titlul ”Opriți jaful țării”. Mircea Andrei este, acum, președinte al Alianței Național Creștine. Va prezentăm, mai jos, o bună parte a acestei petiții care a strâns, la nivelul zilelor trecute, peste 1000 de semnături electronice.

”Economia României se prăbuseşte sub loviturile politice şi economice ale acestei perioade. După criza profundă a anilor post 2008, care a falimentat o mare parte din societăţile cu capital autohton, după preluarea pieţei interne de către firme străine, în principal multinaţionale care nu plătesc impozite în ţară, după impunerea băncilor în poziţii de monopol asupra statului şi a cetăţenilor, structura firmelor cu capital românesc a rămas la un prag minim de supravieţuire.

 

Situaţia grea a acelor ani a fost agravată în ultimii ani de Pandemia de Covid care a lovit grav toţi cetăţenii ţării şi în principal firmele româneşti, în schimb firmele străine au beneficiat de sprijinul statului de origine. Războiul aflat la graniţele ţării, a determinat măsuri de înarmare care sprijină mai mult interesele furnizorilor străini decât creşterea capacităţii de luptă a Armatei Române. Invadarea agresivă şi nepermisă a pieţelor româneşti de către produsele agricole ucrainene au distrus atât fermierii cât şi piaţa autohtonă. Măsurile fiscale anunţate de Guvern lovesc ultimele rămăşiţe de speranţă atât în ceea ce priveşte capitalul românesc dar, şi mai grav, pun în pericol proprietatea privată a cetăţenilor români.

Lipsiţi de mijloacele de plată a utilităţilor deţinute în totalitate de multinaţionalele străine, românii au de ales să devină sclavi în ţara lor sau să emigreze. Statul care nu îşi apără cetăţenii va fi abandonat. Falimentul capitalului românesc va avea drept consecinţă migraţia forţei de muncă în afara ţării provocând lichidarea economiei naţionale. Opriţi jaful ţării şi procedaţi la măsuri reale şi corecte! Eliminaţi căpuşele economiei naţionale! Impozitaţi multinaţionalele, eliminaţi trântorii din Consiliile de Administraţie, limitaţi veniturile salariaţilor de lux, creşteţi gradul de colectare a impozitelor, faceţi reforma administraţiei publice! Aveţi ce face, sunt soluţii! Nu umpleţi găurile din buget, cauzate de voi, cei care guvernaţi, cu jefuirea celor care muncesc!”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea