Aveți grijă la pierderile de apă!

 

Pierderile de apă apărute pe rețelele interioare sunt suportate integral de către Utilizatori, întrucât facturarea se realizează în baza citirii indexului contorului de branșament, care este și punctul de delimitare dintre rețeaua publică și cea privată.

Verificarea, întreținerea și administrarea rețelelor interioare sunt atribuții care cad în sarcina utilizatorilor. Pentru a nu vă confrunta cu această situație neplăcută ce poate genera costuri serioase, recomandăm utilizatorilor să monitorizeze permanent rețelele de apă interioare, pentru a elimina riscurile generate de apariția unor eventuale pierderi de apă.

Cum verificăm dacă avem pierderi de apă pe rețeaua interioară?

În cazul în care bănuiți că există fisuri sau defecțiuni ce provoacă pierderi de apă în rețeaua interioară, faceți următorul test. Seara, înainte de culcare, opriți toate instalațiile ce utilizează apa și citiți indexul apometrului. Dimineața, înainte de a porni orice instalație ce utilizează apa, citiți din nou indexul apometrului. Dacă pe parcursul nopții s-a înregistrat un consum, instalația are pierderi ce trebuie imediat remediate.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea