Argeșenii Cătălin Ene și Sorin Mihai Cîrstea extind proiectul prin care au intrat pe piața rezidențială din București

 

Oamenii de afaceri Cătălin Ene și Sorin Mihai Cîrstea, proprietarii complexului de creștere a porcilor Macro Suin, pregătesc extinderea cu circa 300 de apartamente a Macro Nord Residence, primul lor bloc cu locuințe de pe piața bucureșteană, aflat încă în construcție, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro. Acesta devine cel mai mare proiect imobiliar al investitorilor argeșeni.

Compania Macro SRL, împărțită de cei doi antreprenori, a început în 2021 construcția unui bloc cu 5 etaje și 54 de apartamente pe Șoseaua București – Târgoviște, nr. 38C, o investiție, calculată de Profit.ro, la circa 4,5 milioane de euro.

 

La parterul blocului vor fi amenajate spații comerciale cu o suprafață de circa 300 de metri pătrați și se vor asigura 88 de locuri de parcare. Prețurile de vânzare sunt cuprinse între 1.150 și 1.350 de euro/metru pătrat construit.

 

Blocul din cartierul bucureștean Străulești este realizat pe un teren cu o suprafață de circa 3.000 de metri pătrați. Ene și Cîrstea au început, recent, promovarea unui Plan Urbanistic de Detaliu care prevede construirea, în continuarea blocului denumit Macro Nord Residence, a încă 5 blocuri cu 4 și 5 etaje și o suprafață desfășurată totală de 24.308 metri pătrați, echivalentul unui număr de 300 de apartamente.

Noua dezvoltare se va realiza pe un teren cu o suprafață de circa 16.000 de metri pătrați, iar costul investiției poate fi estimat la 15 milioane de euro, pe baza proiectelor similare realizate în zonă. Compania a construit până acum mai multe clădiri rezidențiale, care însumează peste 250 de locuințe.

Investiția imobiliară pregătită în cartierul Străulești este cea mai mare de până acum a dezvoltatorului.

Ultimele dezvoltări ale Macro au fost niște blocuri cu apartamente premium în zona centrală a Piteștiului. Compania mai deține spații comerciale și logistice în județul Argeș. Principala afacere a lui Ene și Cîrstea este Macro Suin din Argeș, care anul trecut a vândut produse din carne în valoare de 18,6 milioane euro, ceea ce i-a adus un profit de 1,2 milioane euro, mai susțin cei de la profit.ro.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea