Tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova-Pitești, realizat în proporţie de 30%. Tronsonul 3 – 80% gata!

 

Veşti bune! Tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova-Pitești este realizat în proporţie de 30%, după cum a anunţat DRDP Craiova. În plus, 80% din tronsonul 3 este gata, iar lucrările continuă.

“Procentul fizic al lucrărilor a depășit 30%.

În șantier se execută următoarele categorii de lucrări: terasamente, structuri, scurgeri și evacuare ape şi relocare utilități.

 

Stadiul fizic al lucrărilor la tronsonul 3 a depășit 80%, fapt ce ne dă încredere că vom circula la sfârșitul acestui an și pe acest tronson de drum de mare viteză, singurul fapt ce poate întârzia finalizarea este o schimbare a vremii, în sensul să avem o perioadă lungă de precipitații.

 

La acest moment, pe șantier sunt peste 500 de muncitori mobilizați și peste 150 de utilaje.

Se lucrează la structuri, care au un stadiu foarte avansat, la scurgerea și evacuarea apelor, se montează parapete, se așterne asfalt, se montează inclusiv indicatoarele rutiere.

Se va circula pe tot tronsonul, de la Valea Mare până la Colonești, CNAIR a identificat soluția privind descărcarea și deja se lucrează pentru implementarea ei”, a transmis Călin Cosmin, Directorul Regional al DRDP Craiova., pe pagina de socializare a instituției.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea