Fostul deputat de Argeş, Daciana Sârbu, face afaceri cu fosta soţie a lui Sebastian Ghiță

 

Fostul deputat PSD de Argeş, Daciana Sârbu, este foarte implicată în afaceri. Soţia lui Victor Ponta este asociată în cinci firme. Potrivit Comisarul.ro, într-unul dintre business-uri este parteneră cu Mădălina Ghiță, fosta soție a lui Sebastian Ghiță. Iniţial, în aceeaşi afacere, Daciana a fost asociată cu socrul lui Ghiţă.

Daciana Sârbu are mare succes cu afacerea sa de prăjituri, care a devenit brand în toată regula. Maramura Dulciuri SRL a fost înființată în anul 2014, iar cifrele vorbesc despre succes. În 2018, fostul parlamentar PSD de Argeş a mai deschis încă două societăți.

 

E vorba de Maramura Cakes și Maramura Sweets. Potrivit Comisarul.ro, la un an după ce a înființat Maramura Cakes, Daciana Sârbu l-a cooptat în firmă pe Dumitru Cârstea, socrul lui Sebastian Ghiță (fostul parlamentar PSD care a fugit în Serbia pentru a nu fi arestat în dosarele de corupție ale DNA).

 

La vremea respectivă, socrul lui Sebastian Ghiță a primit 45% din firmă. Prin Hotărârea nr. 1 din 5.10.2021, Dumitru Cârstea și-a cedat părțile sociale Mădălinei Ghiță, fosta soție a lui Sebastian Ghiță. Afacerea merge ca pe roate! Potrivit sursei citate, cifra de afaceri a crescut de la 2,2 milioane lei în anul 2020 la aproape 3,8 milioane lei în anul 2022. Profitul net al firmei a crescut de la 232.000 de lei în 2020 la aproximativ 565.000 de lei în 2022.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea