Doi primari PSD au dat lovitura!

 

# Contracte nerambursabile de peste 30 de milioane de lei

Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, ministrul Simona Bucura Oprescu, vicepreședintele Marius Nicolaescu și administratorul public al județului, Cristian Puiu, au fost prezenți, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, la semnarea contractelor de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Beneficiari sunt locuitorii comunelor Recea și Hârsești, primarii Iliuță Dorel Dragu și Ionel Moloiu semnând împreună cu ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan Veștea contracte în valoare de peste 30 de milioane lei.

 

 

„Fiecare investiție care se realizează în județul Argeș este importantă pentru că aduce, în primul rând, bunăstare pentru cetățeni și, în al doilea rând, plus-valoare localității și județului. Atunci când există servicii publice de calitate, cresc și oportunitățile de a aduce investitori și cresc și șansele pentru un loc de muncă bun și aproape de casă pentru locuitori, ceea ce, pentru satul argeșean chiar este important. Îi felicit pe cei doi primari - DoruDragu și IonelMoloiu- pentru semnarea contractelor. Este evident că sub guvernarea premierului Marcel Ciolacu avem investiții fără precedent în județul Argeș, cel puțin pe zona de infrastructură. Și, dincolo de colaborarea pe care Consiliul Judetean Arges o are cu primarii, contează și coordonarea cu parlamentarii și, desigur, viziunea guvernamentală.

Am spus-o de fiecare dată: fiecare euro care vine în Argeș contează, de aceea îi felicit pe toți primarii pentru eforturile depuse, indiferent de culoarea politică a partidului din care provin. Argeșul este pe unul din locurile fruntașe în țară la accesarea proiectelor pe Anghel Saligny! Avem 171 de obiective în valoare totală de peste 1.500.000.000 de lei” - Ion Mînzînă, președinte Consiliul Județean Argeș.

Astfel, prin Programul ”Anghel Saligny”, la Recea, vor ajunge 15 milioane de lei pentru modernizarea a 9 (nouă) kilometri de drumuri locale în satele Deagu și Recea.

La Hârsești, 15.5 milioane de lei sunt destinați extinderii rețelei publice de apă și apă uzată în satele Hârsești și Ciobani.

”Pentru noi este o mare realizare pentru că, prin această extindere, vom reuși să acoperim aproape în întregime comuna cu serviciul de alimentare cu apă și canalizare. Am muncit mult pentru acest proiect. Vreau să mulțumesc tuturor colegilor noștri din primărie pentru implicare, parlamentarilor de Argeș, dar și echipei de la Consiliul Județean condusă de președintele Ion Mînzînă pentru sprijinul acordat nu numai în acest proiect, ci în toate proiectele pe care le-am realizat” - Ionel Moloiu, primar Hârsești.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea