Ciolacu promite că în 2024 nu va fi nicio mărire de impozite în România. ŢEAPĂ! Curg impozitele de la 1 ianuarie

 

Prim ministruL, Marcel Ciolacu, a declarat, săptămâna trecută, că în anul 2024 nu va fi nicio mărire de impozite în România. Totuşi, reţineţi că la 1 ianuarie intră în vigoare taxele noi adoptate în acest an de Guvern, care nu sunt puţine. Deci discursul premierul e frumos şi încurajator pentru populaţie, dar nu este adevărat. Practic, vom avea un 2024 destul de împovărător, în ciuda discursului lui Marcel Ciolacu.

 

„Categoric în anul 2024 nu va fi nicio mărire de impozite în România. Mai mult, în cererea de plată numărul 4, este nevoie de o reformă fiscală. Dar până la reforma fiscală, aștept de la ministrul Finanțelor un plan de măsuri administrativ asumat, atât în ceea ce privește colectarea la bugetul de stat, cât și planul concret prevăzut și el, de altfel, în ce privește digitalizarea ANAF și a sistemului vamal.

 

Vreau să știu clar termene de implementare ale sistemului de e-facturare, sigiliul electronic împreună cu radarul mărfurilor, facturi electronice pentru toate achizițiile din sectorul public, facturi electronice pentru toate produsele accizabile sau cu risc mare de evaziune. Aici le știm cu toți, sunt produsele de balastieră, flori, fructe și legume. Și un plan de măsuri administrativ și legislativ. Presupun că cel legislativ presupune să fie prezentat cu tot cu avize”, a spus Marcel Ciolacu, potrivit G4media.ro.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea