Proiectul de buget al orașului Mioveni, în consultare publică!

 

Locuitorii din Mioveni sunt invitați la dezbaterea proiectului de buget al orașului Mioveni pentru anul 2024. Aceștia se pot implica în procesul de realizare al unor viitoare investiții locale și zonale la nivelul comunității, asumându-şi rolul de participant activ în definirea și abordarea proiectelor de dezvoltare ale orașului.

Weekendul trecut au avut loc mai multe întâlniri zonale cu cetăţenii, la care a luat parte conducerea Primăriei. Marți, 23 ianuarie 2024, ora 17.00 va avea o ultimă dezbatere la Centrul Cultural Mioveni.

 

Sugestiile şi propunerile celor interesaţi referitoare la aceste proiecte sunt aşteptate la Registratura Primăriei oraşului Mioveni, până la data de 23 ianuarie 2024, de luni până vineri, între orele 08,00 – 16,00, precum şi transmise electronic la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 

Propunerile proiectului programul de investiții și cel al bugetului local pot fi vizualizate şi studiate la adresa de web: www.emioveni.ro.

Proiectul de buget va fi supus votului de aprobare al Consiliului Local în şedinţa programată pentru luni, 5 februarie, de la ora 17.00, la Primăria Mioveni.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea