Orașul Mioveni are o hartă digitală

 

 

Administrația locală a orașului continuă să vină în sprijinul comunității prin digitalizarea serviciilor publice! Primăria Orașului Mioveni pune la dispoziția persoanelor fizice și juridice o hartă interactivă a localității, care poate fi accesată prin intermediul aplicației mobile https://miovenicity.ro/ și pe site-ul Primăriei, la următorul link: https://mioveni-city.map2web.eu/.

Harta interactivă pentru public cuprinde cele mai importante detalii precum denumirea străzilor, adresele blocurilor și a scărilor de bloc, numerotarea imobilelor, identificarea instituțiilor și alte informații utile. De asemenea, aplicația dispune și de un motor de căutare în timp real a unei străzi, sau identificarea unui traseu de deplasare între două puncte din oraș.

 

În prezent, departamentul de IT în colaborare cu firma parteneră lucrează la definitivarea proiectului, motiv pentru care, unele posibile erori urmează a fi corectate până la finalului lunii februarie 2024, când aplicația va fi în întregime funcțională.

 

Ceea ce este foarte important e faptul că această hartă poate fi actualizată permanent. Orice sugestie sau inadvertență pot fi comunicate pentru remediere la adresa de email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea