Clinica de Medicină Dentară Dr. TEO - Zâmbim oricând împreună! Îngrijirea implanturilor dentare

 

Mulți pacienți amână momentul în care trebuie să apeleze la un implant dentar datorită perioadei de vindecare după inserare implant.

Atât vindecarea, cât și îngrijirea nu sunt chiar complicate atât timp cât se respectă anumite reguli.

Incizia este adesea închisă cu ajutorul unei suturi care scade sângerarea. O cantitate mică de sângerare poate continua timp de 24 de ore. În acest caz se va păstra pachetul de tifon în loc și pacientul va continua să muște pentru a aplica o presiune fermă timp de aproximativ o oră.

 

Implanturile dentare implică mai multe etape. Planul de îngrijire este unic pentru fiecare pacient în funcție de nevoile sale, insă sunt câateva recomadari generale:

 

HIDRATAREA: Pacientul trebuie să bea multe lichide reci înainte și după operație. Trebuie evitate băuturile calde timp de câteva zile.

ALIMENTAȚIA: Se va începe cu alimente de consistenta semilichida și moi. Alimentația poate părea o provocare pentru câteva zile, dar este important să se mențină o alimentație optimă pe tot parcursul procesului de vindecare.

INGIENĂ: Medicul dentist va sfătui pacientul să începă imediat periajul implanturilor, dar este important ca acesta să fie precaut în jurul locurilor de implant. Se va peria ușor, de preferință cu o periuță de dinți cu peri moi.

PREVENȚIE: Antibioticele prescrise pot ajuta la prevenirea infecției.

 

Pentru o vindecare cât mai rapidă, trebuie evitat fumatul, consumul de alcool alimentete dure și lipicioase. Foarte important: igiena se continuă pentru restul dinților în mod normal cu o periuță cu duritate medie.

Este important de reținut că implanturile dentare nu sunt dinți naturali, practic acestea necesită o atenție deosebită pentru a se asigura că rămân în stare bună.

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Telefon: 0736/407.404


 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea