A fost desemnată firma care va realiza Studiul de Fezabilitate pentru cele două noduri rutiere de descărcare de pe Drumul Expres Craiova – Pitești

 

Directorul CNAIR, Cristian Pistol, a anunţat numele firmei care a câştigat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construirii celor două noduri rutiere de descărcare de pe Drumul Expres Craiova – Pitești (Coloneşti, Olt şi Suseni, Argeş). Este vorba de firma SPECIALIST CONSULTING SRL care şi-a adjudecat contractul

În valoare de 1,25 milioane de lei (fără TVA), care va fi onorat pe o durată de 8 luni, din care 7 luni pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate.

“Investiția (finanțată prin PT) este necesară ca urmare a construcției drumului expres Craiova - Pitești care generează valori de trafic suplimentare.

 

Construcția celor două noduri rutiere va facilita accesul persoanelor și mărfurilor între localitățile mici și centrele urbane mari din Oltenia și Muntenia ceea ce va contribui la o dezvoltare economică regională mai eficientă.

 

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, a transmis directorul CNAIR, pe pagina de Facebook.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea