Ion Mînzînă: "Încep lucrările la Gara Regală din Curtea de Argeș"

Noi vești bune pentru infrastructura de transport din judeţ! Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA anunță că investiția de reparații capitale și modernizare a clădirii Gării Regale din Curtea de Argeș începe în până la jumătatea lunii aprilie.

Proiectul tehnic va fi gata cel târziu pe la finalul lunii martie. ”Vorbim despre o investiție de 8,74 milioane de lei, fără TVA. Mai multe licitații, încă din anul 2018, au fost ratate, dar s-a reușit ca anul trecut să fie semnat contractul. Este o nouă dovadă a seriozității și implicării de care dăm dovadă în ceea ce privește dezvoltarea și modernizarea infrastructurii. În acest caz, avem grijă de unul dintre cele mai importante simboluri ale Argeșului, Gara Regală din #Curtea_de_Argeș. Lucrări similare de #reabilitare se vor face și la Gările din Costești și Golești”, a declarat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș.

Lucrăile de reabilitare ar urma să fie gata până la data de 30 aprilie 2026. Acestea se vor realiza doar cu materiale şi tehnici specifice.

Gara Regală din Curtea de Argeș este clădire monument istoric de importanță națională și se regăsește în Lista Monumentelor Istorice.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea