Încă un vis împlinit la Lerești! Sală de sport modernă, dată în folosință!

 

# Obiectivul a beneficiat de o finanțare guvernamentală de 8,8 milioane de lei

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc, la Lerești, inaugurarea unei săli moderne de sport. Darea în folosință a sălii a avut loc în prezența ministrului Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu.

Administrația locală condusă de primarul Marian Toader a reușit să acceseze pentru acest obiectiv o finanțare guvernamentală, prin Compania Națională de Investiții, de 8,8 milioane de lei. Construcția sălii de sport - care are și tribună cu 180 de locuri - a început în 1 februarie 2023, lucrările fiind gata într-un timp record.

 

La eveniment au participat, alături de localnici, și senatorul Cristina Mariana Stocheci, deputații Remus Mihalcea, Pavelescu Nicolae și Nicolae Georgescu, secretarul de stat Ștefan Vlad Niculae, vicepreședintele Consiliului Județean Adrian Dumitru BUGHIU, subprefecții Marius Pîrvu și Bogdan Minciunescu, directorul general adjunct DRDP București Eduard Dima, primarul Petre Boncoi și viceprimarul Marius Manea de la Valea Mare Pravăț, consilieri locali și județeni.

 

“Lereștiul se dezvoltă frumos datorită echipei construite de primarul Marian Toader și a susținerii echipei președintelui Ion Mînzînă În echipă s-au realizat toate aceste lucruri frumoase - de la alimentarea cu apă la extinderea canalizării, de la modernizarea și reabilitarea de drumuri comunale și județene la această sală de sport. Chiar astăzi primarul Marian Toader a semnat și contractul de execuție pentru o nouă investiție - apă și canalizare în satul Pojorâta. Toate acestea sunt dovada muncii și rezultatele implicării echipei noastre!”, a declarat ministrul Simona Bucura-Oprescu.

“Este un vis împlinit, alături de altele pe care le-am realizat! Am satisfacția muncii împlinite! Lereștenii merită să beneficieze de cele mai bune condiții și pentru sportul de masă, și pentru cel de performanță. 280 de elevi vor face orele de sport aici. În sală vor fi și meciuri și demonstrații ale echipelor de fotbal, volei, handbal și karate. Mă bucur că am avut parte de un constructor serios, așa cum am beneficiat și la alte proiecte!”, a declarat primarul Marian Toader.

La Lerești sunt finalizate sau în curs de derulare multe alte investiții în infrastructura de gaze, drumuri, apă, canalizare și educație. Comuna Lerești a fost declarată recent de Guvern stațiune turistică de interes local.


 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea