PSD Argeș – transferuri politice de marcă

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean, Cristian Gentea, prim-vicepreședinte al PSD Argeș și primar al municipiului Pitești, Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș și deputat, Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș și ministru al Muncii și Solidarității Sociale, împreună cu senatorii și deputații PSD Argeș, au anunțat venirea la PSD a unor noi colegi, aleși locali performanți.

 

S-au alăturat echipei PSD Argeș: Cosmin Ștefan – primar al comunei Hîrtiești, Dumitru Drăgușin – primar al comunei Uda, Alecu Buicea – primar al comunei Căldăraru, Florin Iordache – primar al comunei Brăduleț, Gelu Tofan – viceprimar al municipiului Pitești, Ana Stan – consilier municipal Pitești, Tiberiu Irimia – consilier municipal Pitești și Valerică Spirea – viceprimar al comunei Poiana Lacului

„Le urez tuturor ”Bine ați venit!” și vă asigur că astfel de momente vor mai urma! Mă bucur că au intrat în familia PSD oameni gospodari cu care am lucrat bine de-a lungul timpului. Noi suntem pregătiți pentru alegerile locale pe care cu siguranță le vom câștiga!” a precizat Ion Mînzînă.

„Noi nu jucăm cu rezervele, jucăm cu titularii”

„Sunt foarte bucuros că cei pe care vi i-am prezentat astăzi vor face parte din echipa noastră. Sunt oameni serioși din PNL care au înțeles că mă interesează dezvoltarea Piteștiului! Noi, spre deosebire de alții, nu jucăm cu rezervele, jucăm cu titularii!” – Cristian Gentea.

„Astăzi este un moment important care marchează debutul victoriei frumoase pe care PSD o va avea în Argeș! Echipa PSD Argeș condusă de Ion Mînzînă reprezintă garanția că dezvoltarea localităților din județ va continua! Noi nu suntem ”la pas prin Argeș”, noi suntem, rămânem și muncim aici, acasă!” – Simona Bucura-Oprescu.

Ce au spus primarii care au ales să candideze din partea PSD

”Am intrat în PSD pentru a continua cu succes proiectele din Hîrtiești. M-am alăturat unei echipe puternice și unite care a demonstrat că este dedicată cetățenilor din acest județ” – Cosmin Ștefan.

”M-am alăturat unei echipe puternice alături de care știu că pot continua proiectele de dezvoltare ale comunei Uda. E o alegere normală, mai ales că am colaborat întotdeauna bine cu colegii de la PSD și cu Consiliul Județean” – Dumitru Drăgușin.

”Am venit în PSD cu toată încrederea. Mă simt ca acasă aici!” – Alecu Buicea.

”Am făcut un pas foarte important astăzi. Am aderat la cel mai mare partid din România și am venit alături de o echipă puternică și închegată. Am convingerea că PSD va câștiga alegerile din Argeș!” – Florin Iordache.

”La Poiana Lacului vreau să dăm comunei valoarea pe care o merită. Iar singura garanție în acest sens este echipa PSD”, a precizat și viceprimarul Valerică Spirea.

Ana Stan: „Comparația cu alți contracandidați este net în favoarea primarului Cristian Gentea”

”Doctrina unui partid nu schimbă cu nimic fața unui oraș dacă nu ai un om dedicat și implicat așa cum este primarul Cristian Gentea. Avem un primar destoinic și mai sunt și alți colegi care ne vor urma. Iar obiectivul este obținerea unei majorități confortabile în Consiliul Local pentru a putea continua proiectele de dezvoltare ale municipiului” – Gelu Tofan.

”Comparația cu alți contracandidați este net în favoarea primarului Cristian Gentea. Am venit într-o echipă care construiește, nu care dezbină!” – Ana Stan.

”Am venit în PSD pentru primarul Cristian Gentea. Am venit într-o echipă de oameni serioși. S-a făcut în trei ani de mandat cât s-ar fi putut face în 15 ani la Pitești și îmi doresc ca acest proces de modernizare să continue!” – Tiberiu Irimia.

 

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea