Peste 4 milioane de lei, de la Ministerul Dezvoltării, pentru Teatrul de Vară din Ștrand

 

# A fost semnat contractul de execuție

Cu doar câteva zile în urmă, a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru reabilitarea și modernizarea Teatrului de Vară din Parcul Ștrand - pas important către transformarea acestui spațiu într-un centru cultural modern și multifuncțional, capabil să găzduiască o varietate de evenimente culturale, de la concerte și spectacole de teatru, până la proiecții de film și expoziții. Contractul a fost încheiat cu firma SC Bluart Rom Grup SRL din Pitești, câștigătoarea licitației.

 

Proiectul beneficiază de o alocare financiară substanțială de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în valoare de 4.116.723,57 lei fără TVA, fonduri care asigură realizarea proiectului fără implicarea bugetului local. Lucrările includ refacerea completă a clădirii existente, cu o suprafață de 428 mp, inclusiv finisaje interioare și exterioare, și acoperirea zonei publice destinate scaunelor (clădirea C10 - Ring de dans) cu structură metalică, perforații de tablă tip corten și acoperiș retractabil din membrană PVC.

 

Perioada de execuție a lucrărilor este de 8 luni de la semnarea contractului, din care 2 luni sunt dedicate fazei de proiectare și 6 luni fazei de execuție. Acest proiect este realizat în conformitate cu angajamentul asumat, fără alocare de fonduri din bugetul local.

Garanția de 10 ani de la încheierea procesului verbal de recepție, la terminarea lucrărilor, asigură calitatea și durabilitatea investiției în patrimoniul cultural al municipiului Pitești.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea