Constantin Iatagan, primar Șuici: Dintre oameni, pentru oameni!

Constantin Iatagan, primarul comunei Șuici, a fost desemenat, marți, de Adunarea Generală a organizației locale PSD să candideze pentru un nou mandat de primar al localității. Rezultatele obținute de acesta până acum la conducerea administrației locale din Șuici au făcut să fie foarte apreciat de către concetățenii care au încredere în priceperea sa de a implementa proiecte care să ajute la modernizarea comunei. La Adunarea Generală de la Șuici a fost prezent și Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș.

”Oamenii din Șuici au fost înțelepți și au ales în fruntea comunității un gospodar adevărat. Se vede la tot pasul în această localitate că se fac investiții majore. Pentru apă și canalizare și pentru modernizarea drumurilor locale și vicinale primarul Constantin Iaragan a obținut, cu sprijinul Consiliului Județean și al parlamentarilor de Argeș ai PSD, circa 30 de milioane de lei prin Programul ”Anghel Saligny”. Avem proiecte comune și cu sprijinul Consiliului Județean. Facem echipă pentru dezvoltarea comunei Șuici!”, a declarat Ion Mînzînă.

”Am contat și contez în continuare pe sprijinul domnului președinte Ion Mînzînă și al parlamentarilor noștri. Împreună am reușit să facem multe proiecte de succes cu fonduri județene, guvernamentale și europene. Amintesc aici reabilitările de drumuri, reabilitarea energetică și dotarea Școlii „Toma Brătianu” cu echipamente digitale, materiale didactice și mobilie. Anul acesta implementăm și proiectele de modernizare prin asfaltare a 11 km de drumuri comunale și vicinale în satele Șuici și Rudeni și extinderea, pe o lungime de 17 km, a sistemului de canalizare în satele Paltenu, Păuleni, Ianculești și cătunul Moșteni din satul Șuici. Pe lista de investiții a CJ Argeș se află și drumul județean spre Cicănești, drum care, pe raza comunei Șuici, nu a fost niciodată asfaltat. Ar fi extraordinar pentru oamenii din zonă dacă acest tronson va fi asfaltat!”, a declarat Constantin Iatagan.

La Șuici au fost astăzi prezenți și senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputatul Nicolae Georgescu, vicepreședinții CJ Adrian Dumitru BUGHIU și Marius Nicolaescu, administratorul public al județului, Cristi Puiu, primari din zonă, consilieri județeni și locali, secretarul tehnic Ghiorghe Vătășescu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea