Dan Stroe , primarul din Bradu, în fața celui de-al treilea mandat

Joia trecută a avut loc Adunarea Generală a PSD Bradu în care primarul Dan Stroe a fost desemnat, cu unanimitate de voturi, să candideze pentru un nou mandat de primar.

La Adunarea Generală a PSD Bradu au participat și Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești și prim-vicepreședinte PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, precum și parlamentari, consilieri județeni, primari și consilieri locali.

”Comuna Bradu este una dintre puținele din România în care s-a înregistrat o creștere a populației. Acest lucru nu este întâmplător, deoarece primarul Dan Stroe a avut priceperea necesară să transforme radical localitatea, făcând Bradu un loc în care merită să trăiești și să îți crești copiii. Lista de investiții realizate sau în derulare este de-a dreptul impresionantă, fie că vorbim despre proiecte cu bani de la bugetul local, de la bugetul național sau de fonduri europene. La rândul nostru, prin cofinanțările sau finanțările de proiecte cu bani de la Consiliul Județean am fost alături de administrația condusă de Dan Stroe. Împreună cu parlamentarii noștri vom continua să îi sprijnim pe primarul Dan Stroe și pe locuitorii din Bradu, o comună despre care în acest moment nu se poate vorbi decât la superlativ! Sunt convins că Dan Stroe va câștiga din nou Primăria Bradu de-o manieră impresionantă!”, a declarant Ion Mînzînă.

”Vin de fiecare dată cu mare plăcere la Bradu. Dumneavoastră, brădenii, știți foarte bine ce s-a făcut aici, câte fonduri europene au fost accesate și câte investiții s-au realizat. În afară de relația mea specială Dan Stroe, colaborăm foarte bine și pe cale administrativă. Aici nu este vorba doar despre transportul metropolitan. De exemplu, am fost împreună cu Dan Stroe la București pentru a discuta despre posibilitatea finanțării de la bugetul de stat a unor locuințe ANL la Bradu și la Pitești. Vă sunt tot timpul alături dvs, locuitorilor comunei Bradu! Sunt și voi fi mereu alături de primarul Dan Stroe și de echipa pe care și-a ales-o pentru Consiliul Local!”, a declarat Cristian Gentea.

”Fiecare mandat pe care cetățenii mi l-au încredințat a reprezentat pentru mine o mare onoare și îndeplinirea promisiunii de a dezvolta în mod continuu comuna noastră. Astăzi, tragem linie și analizăm bilanțul acestei administrații: introducerea transportului public comun cu autobuze moderne, peste 10 km de asfalt, 20 km de drumuri pietruite, aproximativ 9 km de trotuar, 5 km de străzi cu iluminat public, peste 15 km de canalizare, forări pentru puțuri de mare adâncime, aparatură noua pentru școlile din Bradu, achiziția unui microbuz nepoluant destinat transportului în localitate înființarea și dotarea Grădinței cu program prelungit Scufița Roșie Geamăna, construcția unei creșe , dotată la standarde europene, amenajarea locurilor de joacă, și lista poate continua. Am convingerea că împreună vom continua toate proiectele aflate în desfășurare, precum și inițierea altora noi, menite să dezvolte si mai mult comuna noastră.”, a declarat Dan Stroe.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea