Ion Mînzînă și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Argeș

 

Ion Mînzînă, actualul președinte al CJ Argeș, și-a depus candidatura vineri, 26 aprilie, la Biroul Electoral Județean pentru un nou mandat, împreună cu echipa de candidați la Consiliul Județean Argeș.

Alături de aceștia au fost alături Cristian Gentea - primarul Piteștiului, Simona Bucura-Oprescu - ministrul Muncii și parlamentarii PSD de Argeș.

„Încrederea pe care dumneavoastră, dragi argeșeni, mi-ați acordat-o în urmă cu patru ani m-a onorat, dar în același timp a însemnat și o mare responsabilitate față de dumneavoastră și față de județ. Am preferat ca în acești patru ani să vă dovedesc respectul pe care vi-l port prin fapte și rezultate concrete. Argeșul pe primul loc a fost misiunea mea de credință căreia m-am dedicat total împreună cu echipa PSD. Alături de dumneavoastră am reușit! Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Argeș pentru a continua proiectele de dezvoltare a județului nostru alături de echipa de conducere, vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu. Am alături o echipă de candidați la Consiliul Județean formată din oameni cu expertiză. Ni s-au alăturat noi colegi care cu siguranță vor aduce un plus de valoare. Le mulțumesc colegilor primari, parlamentari, doamnei ministru Simona Bucura Oprescu și domnului primar Cristian Gentea pentru că ne-au fost alături la acest moment important. Este o dovadă că echipa PSD Argeș este la fel de puternică, de unită și de determinată pentru crezul nostru: Argeșul pe primul loc”, a precizat Ion Mînzînă.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea