Premieră la Spitalul Mioveni: s-a născut prima pereche de gemeni

 

Încă o premieră a fost marcată la Spitalul Mioveni! După mai bine de patru ani de când a fost dată în folosință, miercuri, 24 aprilie, la secția de maternitate din Mioveni s-a născut prima pereche de gemeni! Părinții nu au domiciliul în oraș, dar au ales ca fetițele să fie aduse pe lume la această maternitate.

Olivia (2810 gr.) și Rebeca (2640 gr.) au văzut lumina zilei după o operație de cezariană, condusă de dr. Andreea Hodorog și dr. Sorin Liviu Pletea, specialisti în obstretică-ginecologie, alături de echipa medicală reprezentată de dr. neonatolog Mariana Pîrvan, medicii ATI-iști Mihai Tudor și Adrian Ciocănea, precum si alți asistenți medicali de specialitate din blocul operator și neonatologie.

 

„Echipa de medici și specialisti din cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni, care au adus pe lume prima pereche de gemeni la maternitatea nostră, au supravegheat cu atenție sarcina și starea de sănătate a mamei, intervenția medicală decurgând fără probleme. De menționat faptul că părinții micuțelor gemene nu sunt din orașul nostru, însa au ales maternitatea Spitalului Mioveni pentru profesionalismul echipei medicale și pentru echipamentele performante cu care secția este dotată”, a informat Primăria Mioveni.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea