Liberalul Iani Popa a ajuns la Consiliul Concurenţei

 

# Secretar de stat, însă... s-a mișcat!

Liberalul argeşean, Iani Popa, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a ajuns pe un post călduţ la Consiliul Concurenței. Săptămâna trecută, parlamentarii au votat candidaţii propuşi de PSD, PNL, UDMR şi premierul Marcel Ciolacu pentru posturile vacante din plenul Consiliului Concurenţei.

Pe listă se regăseşte şi liberalul Iani Popa, care a depus jurământul în fața Parlamentului şi iată că a reuşit o nouă aroganţă. A pus mâna pe un post nou-nouţ, graţie carnetului de partid.

 

Potrivit presei centrale, au fost avizaţi candidaţii propuşi de Senat: Cosmin Belacurencu – PSD, Ion Popa – PNL, candidaţii propuşi de Camera Deputaţilor: Dan Ionescu – PSD, Adrian Stelian Comănescu – PSD, Georgiana Alexandra Văcaru – PNL, Gyerko Laszlo – UDMR şi Daniel Picu – propus de premierul Marcel Ciolacu pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Concurenţei.

 

Pe Iani Popa îl recomandă vocea și talentul, că nu degeaba s-a reactivat pe lângă Alina Gorghiu și s-a chinuit să îi țină trena prin toate comunele Argeșului. El, om subțire, cu ceas scump, cu timp scump și secretar de stat. Păi de stat, nu de mișcare! Iată însă că Iani, secretarul de stat, s-a mișcat bine!...


 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea