Sunteți în căutarea unui job? Pe 17 mai se desfășoară Bursa generală a locurilor de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș organizează în data de 17 mai 2024, Bursa generală a locurilor de muncă. Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau celor care doresc să își schimbe locul de muncă.

Bursa generala a locurilor de munca se va desfășura la Pitești, strada Costache Negri, în Parcul Strand, în incinta cortului de evenimente „EGO Ballroom”, (amplasat lângă Stadionul Ștrand - accesul se face pietonal prin incinta parcului), în Câmpulung la sediul ALOFM Câmpulung, B-dul Ion Mihalache, nr. 119, cât și în Curtea de Argeș, la sediul ALOFM Curtea de Arges, str. Albești, nr.1, cu începere de la ora 09:30.

Este o oportunitate pentru angajatori cât și pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă disponibile sau să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.

Agenții economici care vor participa la Bursa generală a locurilor de muncă vor avea prilejul să-și recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Agenții economici interesați pot să confirme la AJOFM participarea la acest eveniment pâmă în data de 14.05.2024, Oferta de locuri de muncă disponibile poate fi transmisă astfel:

„- pentru Pitești - la secretariatul sediului AJOFM Arges din Pitesti, str. Republicii, nr. 11, sau electronic prin: e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza persoană de contact Claudian Baciu 0761/103332; 0248/222415;

- pentru Câmpulung – la sediul ALOFM Campulung, B-dul Ion Mihalache, nr. 119, sau electronic prin mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza persoană de contact Paul Petrescu – telefon 0761/103334; 0248/512249;

- pentru Curtea de Argeș – la sediul ALOFM Curtea de Argeș, str. Albești, nr.1, sau electronic prin mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza persoană de contact Romică Floroiu – telefon 0761/103343; 0248/724300.”, transmite AJOFM Argeș.

Participarea la acest eveniment este gratuită.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea