Constantin Nicolescu şi-a măritat fata cea mică. Petrecerea a durat trei zile, exact ca-n poveşti

Sfârşitul săptămânii trecute a fost unul plin pentru preşedintele CJ Argeş. Ana Maria, fata cea mică a familiei Nicolescu, s-a măritat. Alesul inimii sale este nimeni altul decât fostul său fin, Mircea Şerban. Cu câţiva ani în urmă, Ana Maria Nicolescu, la acea vreme soţia omului de afaceri Ionuţ Ştefănescu, l-a năşit pe Mircea Şerban şi, împreună cu Ştefănescu au fost părinţii spirituali ai proaspătului cuplu, Mircea şi Ramona Şerban. Vremurile au trecut, cele două cupluri s-au destrămat, iar ceea ce am prevăzut la începutul acestui an, când i-am surprins pe Ana Maria şi Mircea la Poiana Braşov, adică o relaţie serioasă urmată de o căsătorie, s-a înfăptuit la sfârşitul săptămânii trecute.

Vineri a avut loc cununia civilă la Conacul Goleştilor

Conacul Goleştilor, deşi poate fi vizitat în această perioadă până la ora 18, vineri şi-a închis porţile mai devreme. Motivul? Familia Nicolescu a decis ca petrecerea şi cununia civilă a fetei lor să se desfăşoare pe acest domeniu. Aşadar porţile au fost închise, iar pentru siguranţa familiei preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, în faţa intrării s-au postat doi paznici, de care nu reuşea să trecă nimeni în afara celor care erau invitaţi la această petrecere. Cei care reuşeau să treacă de paznici, erau întâmpinaţi de două domnişoare imbrăcate în rochiţe roşii, apoi conduşi la locul unde avea să se desfăşoare petrecerea.
În aer liber, în grădina conacului, a fost instalat cortul în care a avut loc petrecerea, care a durat până după miezul nopţii. Invitaţii au fost aleşi pe sprânceană, iar prietenii apropiaţi ai lui Constantin Nicolescu nu au lipsit. Emil Enescu împreună cu soţia au fost aduşi la petrecere de băiatul lor, Traian Tămagă a fost reprezentantul familiei senatorului de Argeş, familia Oiţă a fost şi ea alături de tinerii însurăţei, iar naşii, Sebastian Ghiţă împreună cu soţia au sosit odată cu tinerii, puţin după ora 18, oră la care era anunţat evenimentul.

Nunta a fost una restrânsă, iar gazda a fost prietenul de-o viaţă al lui Nicolescu, Gheorghe Badea

După cununia religioasă, care a fost oficiată de Înaltpreasfinţitul Calinic la mănăstirea Curtea de Argeş, proaspeţii însurăţei au urcat la munte, la hotelul Posada-Vidraru, hotel care aparţine omului de afaceri Gheorghe Badea. Alaiul de nuntă a fost deschis de Constantin Nicolescu, care a intrat în parcarea hotelului la volanul unui Mercedes, însoţit de soţia sa, Viorica Nicolescu, aceştia fiind urmaţi de tinerii proaspăt căsătoriţi, care au venit cu autoturismul Audi A6 al lui Mircea Şerban, maşină care a fost inscripţionată cu „Just married”.
Hotelul a pus la dispozitia clienţilor săi 52 de camere duble, iar restaurantul are 120 de locuri. Hotelul a fost închiriat în întregime de familiile Nicolescu şi Şerban, aceştia punând la dispoziţie invitaţilor şi câte o cameră. Camerele nu au fost suficiente pentru toţi invitaţii, unii dinte ei fiind puşi într-o situaţie mai neplăcută. Aceştia au fost nevoiţi să se întoarcă cu bagaje cu tot la maşină, şi să-şi caute un loc în care să se pregătească pentru nuntă, sau să se odihnească după petrecere.
Două maşini ale naşului au fost aşezate strategic, pentru a acoperi intrarea, astfel ocrotind nuntașii de privirile indiscrete ale trecătorilor, sau de aparatele foto ale ziariştilor, maşini care au plecat imediat după ce toţi invitaţii au intrat în restaurant.
Tudor Pendiuc şi soţia au ajuns la petrecere pe la ora 21,30, fiecare dintre ei trăgând de câte un troller. Doamna Pendiuc a coborât prima din Dusterul Primăriei Piteşti, iar primarul Pendiuc, după câteva minute, a urmat-o pe soţia sa, mergând în camera rezervată domniei sale pentru a se pregăti pentru fericitul eveniment.

Micii comercianţi care vând diverse produse în faţa hotelului au fost cei mai afectaţi

În faţa hotelului Posada-Vidraru sunt închiriaţi câţiva zeci de metri pătraţi pentru comerţul stradal. Comercianţii care urcă în weekend la munte pentru a-şi vinde produsele au fost nevoiţi să stea până ce au sosit toţi invitaţii. Aceştia comentau că, de fiecare dată când este nuntă, a doua zi ori îşi găsesc terenul închiriat ocupat de maşini ale nuntaşilor care au înnoptat acolo ori, mai rău, îşi găsesc rafturile sau amenajările rupte. Unul dintre comercianţi, mai curajos, a plecat mai devreme, dar va avea de suferit. O maşină a parcat pe terenul său, iar podeaua de lemn pe care acesta o costruise a fost ruptă. Şoferul care a rupt podeaua s-a dat jos din maşină la auzul zgomotului, s-a învârtit pe lângă maşină să vadă dacă a păţit ceva, iar când a aflat că doar s-a rupt podeaua, a răsuflat uşurat şi aplecat liniştit la nuntă.

Tortul miresei, adus de la Vâlcea

Meniul a fost unul bine ales, iar prăjiturile şi tortul miresei au fost comandate la Cofetăriile ”Trenuleţul” de la Vâlcea. Se pare că a fost aleasă această variantă întrucât producătorii crează toate prăjiturile numai din produse naturale. „Viaţa e mai dulce cu noi”, motto-ul cofetăriilor vâlcene,  a fost susţiut şi de invitaţi, aceştia spunând că prăjiturile şi tortul miresei nu numai că au fost foarte frumoase, dar şi foarte gustoase. În fine, le urăm și noi ”Casă de Piatră” mirilor, câțiva copii și înțelegere multă, că de bani nu se pune problema…
Liliana Costache

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea