Se repartizează o nouă serie de bilete de tratament

Casei judeţene de pensii s-a afișat repartiția biletelor de tratament balnear pentru seria 5, datele de plecare fiind 21, 22 și 23 iunie 2013. Aceasta poate fi consultată și pe site-ul instituției, www.cjparges.ro
Au fost allocate, automat, pe baza cererilor înregistrate, 406 bilete în urmatoarele stațiuni: 1 Mai, Amara, Buziaș, Căciulata, Călimănești, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sărat, Mangalia, Olănești, Pucioasa, Sîngeorz, Saturn, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol, Tușnad, Vatra Dornei.
Eliberarea biletelor se va face în perioada 10 – 18 iunie 2013, conform planificării care va fi anunțată telefonic fiecărui beneficiar. În data de 19 iunie 2013 se vor elibera biletele nevalorificate.
Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei.  În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.
Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii mai 2013 și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea