Angajaţilor C.J. Argeş li s-a restricţionat accesul la Facebook

Facebook este una din cele mai populare reţele de socializare, care conectează prieteni, colegi, familia sau chiar simple cunoştinţe, indiferent unde s-ar afla. În ultima perioadă de timp această reţea de socializare a luat o amploare semnificativă, în România existând aproape 4 milioane de utilizatori. Conform serviciului de analiză Facebrands.ro, în acest moment sunt 3.728.280 de utilizatori de Facebook în România, din care 90,57% şi-au declarat oraşul de reşedinţă, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.
Datorită dependenţei pe care a creat-o această reţea de socializare, atât prin funcţia sa de chat, dar şi prin jocurile şi aplicaţiile sale, mulţi oameni au început să fie activi pe această pagină chiar şi în timpul programului de lucru, astfel că mai multe companii şi instituţii publice au restricţionat calculatoarele la Facebook.
Aceeaşi hotărâre a luat-o şi conducerea Consiliului Judeţean Argeş, în urmă cu aproximativ două săptămâni, restricţionând accesul la Facebook la toate calculatoarele din instituţie. L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea