Autoturismul de lux al omului de afaceri Ştefan Lăzăroiu, făcut praf într-un accident de circulaţie

# În maşină se afla numai şoferul acestuia. # Ştefan Lăzăroiu a fost despăgubit de firma asiguratoare cu circa 70.000 de euro. Limuzina de lux a cunoscutului om de afaceri Ştefan Lăzăroiu s-a transformat într-un morman de fiare în urma unui accident de circulaţie. În autoturism se afla numai şoferul, care îl lăsase pe tânărul politician acasă, la Mălureni, cu numai un sfert de oră înainte. Pe drumul de întoarcere spre Piteşti, conducătorul auto a dorit să testeze limitele bolidului pe patru roţi. Este vorba de un Lexus GS 460, dotat cu un motor V8 de 4600 cmc. Şi aproximativ 400 cai putere. Se pare însă că limitele bolidului cu făcut să depăşească puţin limitele…şoselei, motiv pentru care autoturismul a zburat efectiv în afara acesteia. A retezat un cap de pod, apoi a traversat, cu viteza de 180 km/oră, un şanţ, după care a rulat un timp pe câmpul din apropierea şoselei. Maşina s-a oprit, în cele din urmă, într-un stâlp de beton, care s-a retezat în urma impactului şi a căzut peste aceasta.
Datorită sistemelor complexe de siguranţă din dotare, conducătorul auto a scăpat teafăr şi nevătămat. Lucru pe care nu îl putem spune şi despre luxoasa limuzină, care fusese achiziţionată în urmă cu doi ani şi jumătate contra fabuloasei sume de 120.000 de euro. Omul de afaceri a avut de întâmpinat ceva probleme cu firma la care a fost asigurată maşina, de la care a obţinut, în cele din urmă, o despăgubire de circa 70.000 de euro.
Nu ne putem abţine să nu ne întrebăm care ar fi fost soarta conducătorului auto într-un caz similar dar la volanul unei alte maşini, şi anume a Duster-ului atât de la modă printre politicienii din Argeş. Oricum, se pare că Ştefan Lăzăroiu s-a mai lecuit de maşini româneşti şi bine face. Pentru că îşi permite…
Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea