Abonamentele şi biletele noii stagiuni a Filarmonicii Pitești

Începând de luni, 2 septembrie a. c., de la ora 8.00, Filarmonica Piteşti pune în vânzare, la sediul său din strada Craiovei, Nr. 2, Bloc G1 Casa Cărţii parter, abonamentele pentru lunile septembrie-decembrie 2013 pentru stagiunea 2013-2014.
Conform HCL, preţurile abonamentelor noii stagiuni a instituţiei de concerte din subordinea Consiliului Local şi a Primăriei Municipiului Piteşti sunt următoarele: categoria A 100 de lei, categoria B, 70 de lei. Şi preţul biletelor diferă de la o categorie la alta: la categoria A un bilet este de 20 de lei, iar la categoria B, 15 lei. Un bilet la un concert extraordinar poate fi procurat cu 50 de lei, la categoria A, şi cu 30 de lei la categoria B. Un bilet pentru concert educativ este 5 lei.
La concertele Filarmonicii Piteşti studenţii, pensionarii, şomerii şi adulţii cu handicap mediu şi uşor au reducere 50%. Elevii beneficiază de o reducere de 75% din preţul biletului.
Cetăţenii de onoare ai municipiului Piteşti, elevii etnici români din afara graniţelor ţării, bursieri ai statului român, posesorii legitimaţiilor eliberate de Guvernul României care au activat cel puţin zece ani în domeniul cultural-artistic şi sunt pensionari, minorul cu handicap şi persoana care îl însoţeşte, adultul cu handicap grav sau accentuat şi persoana care îl însoţeşte au acces gratuit la toate producţiile Filarmonicii Piteşti.
Primul concert are loc joi, 12 septembrie a. c., când va fi organizată o seară de operetă.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea