Finala Naţională Romanian Infofashion Festival 2013

ROMANIAN INFOFASHION FESTIVAL, concept dezvoltat de INFOFASHION.RO, promovează frumuseţea sub mai multe aspecte, printre care putem aminti: frumuseţea oamenilor, a creaţiilor acestora precum şi a locurilor în care aceştia trăiesc.ROMANIAN INFOFASHION FESTIVAL 2013 se defăşoara în perioada 1–7 septembrie, sub sloganul ”SPIRIT OF BEAUTY, BEAUTY OF SPIRIT”!  Primele trei zile sunt găzduite de Valea Prahovei, la Buşteni şi Sinaia, iar ultimele trei zile de Pitesti.
În Buşteni, în urma interviurilor şi şedintelor foto în locaţii emblematice pentru Valea Prahovei, din cele 35 de finaliste ale competiţiei, vor ramâne pentru Finala din Piteşti, un număr de 22 concurente.
În ambianţa deosebită oferită de “Magic GTEvents”  (VIP ROOM Piteşti, este un loc de divertisment de înaltă clasă, cu un tuseu extravagant) va avea loc Finala Naţională ROMANIAN INFOFASHION FESTIVAL 2013 – Vineri: 06 septembrie, incepand cu orele 22.00.
Cu acest prilej vor fi desemnate 6 “Ambasadoare” ale frumuseţii din România şi nominalizate creaţii ale designerilor care vor asigura ţinutele reprezentantelor României la următoarele Finale Mondiale: Miss Supranational, Miss Intercontinental, Miss Globe, Miss Bride, Miss Tourism Queen Intl, Top Model of the World.
Finala Naţională ROMANIAN INFOFASHION FESTIVAL 2013 de la Piteşti va culmina cu prezentarea de către concurente a colecţiilor tinerilor designeri din România şi Franta: Silvia Terziu, creatoare originara din Timișoara stabilita la Paris, Oana Săvescu, Cristina Elena Radu,  Cristina Breteanu,  Alexandra Ţelea-Chis. Costumele de baie aparţin brand-ului  PIERA din Cluj Napoca.
Așa cum o caracteriza pe 08.06.2013  (OBSERVATOR-ul ANTENA 1), Silvia Terziu a invatat de la Stephane Rolland, designerul partener al Festivalului de la Cannes, şi a lucrat cot la cot cu faimosul Marc Jacobs pentru Louis Vuitton. Stabilită de ani buni in Franta, designerul Silvia Terziu s-a întors în ţară pentru o premieră. A intins covorul roşu pe strazile din Timişoara pentru o prezentare de modă cum n-a vazut… Parisul. Din revistele pariziene de modă şi atelierele din capitala Frantei, creaţiile Silviei Terziu au ajuns acasă, la Timişoara. În Piaţa Mare, mai exact. Catwalk-ul, un covor roşu de 300 de metri, a fost întins în faţa Operei, decorul perfect pentru rochiile spectaculoase.
Colecţia creată de Silvia Terziu `SHAPES Of TRANSPARENCE` (Umbrele Transparentei)` pe care concurentele de la ROMANIAN INFOFASHION FESTIVAL 2013 o vor prezenta, a fost realizată pentru prezentarea de la Paris, care a avut loc în data de 16 Iulie 2013, şi care s-a bucurat de un mare succes. A fost concepută din detalii, multă organza care atrage privirile prin transparenţa ei, îmbinată armonios cu dantela irizată, cu tente solare diferite la lumina, pe un fond violet.
A fost o joaca alături de corsetele bine realizate, îmbrăcate in satenul fin, dând impresia unei lejerităţi în purtare, cât şi în mişcare. Culorile au fost alese cu grija, fiind în ton cu cerinţele marilor oraşe ca New York, Paris, Londra sau Milano. Unele materiale le putem găsi şi în creaţiile designerior caselor renumite, deoarece au fost cumpărate de la aceeaşi furnizori, din Italia, Franţa, Germania sau Japonia.
ROMANIAN INFOFASHION FESTIVAL 2013 se anunţăa fi un regal de frumuseţe pusă în scenă şi de creaţiile deosebite ale celorlaţi designeri invitaţi, ale căror ţinute au fost prezente chiar şi pe scenele internaţionale ale concursurilor de frumuseţe în anii anteriori: Cristina Breteanu, Oana Săvescu, Cristina Elena Radu, Alexandra Ţelea-Chis.
După 10 Trofee şi Titluri Mondiale cucerite la Finalele celor mai importante concursuri de frumuseţe şi de modelling din întreaga lume, InfoFashion Platinum Agency Romania a intrat în cel de-al 12-lea an de activitate, propunându-şi reprezentarea cât mai corectă şi decentă a României la aceste manifestări. “Mulţumim şi pe această cale tuturor generaţiilor de ambasadoare ale traditiilor şi frumuseţii româneşti, care au lăsat o impresie deosebită în cele peste 30 de ţări în care au concurat, precum si in randul spectatorilor care au vizionat treansmisiunile acestor finale in circa 100 de tari. Din rândul finalistelor s-au distins până acum cele peste 70 de “ambasadoare” ale României la Finalele Mondiale ale Concursurilor de Frumuseţe. Tările care au ales să-şi promoveze frumuseţea locurilor prin găzduirea de concursuri internaţionale de frumuseţe, în care am avut reprezentante de-a lungul anilor sunt:  Liban, Malta, Croaţia, Turcia, Lituania, Dubai, Venezuela, Malayezia, Dubai, Abu Dhabi - Emiratele Arabe Unite, Zimbabwe (Cascada Victoria), Insulele Bahamas, Tanzania (Kilimanjaro), Spania, Insulele Seychelles, Republica Dominicană, Albania, Hong Kong, Taiwan, Ungaria, Egipt, Polonia, Germania, Belarus, Singapore, Coreea de Sud, Africa de Sud, Anglia, Scoţia, si China.” au declarat organizatorii evenimentului.

Invitate în juriu sunt şi LOREDANA SALANŢĂ –  câstigatoarea TOP MODEL OF THE WORLD în  Germania 2011 şi ALINA CLAPA – finalista MISS INTERCONTINENTAL – Rep. Dominicană  2010 şi finalistă BRIDE OF THE WORLD în  Hong Kong 2012, alături de speialişti în domeniul modelingului, sportului şi artelor. Criteriile de selecţie care au stat la baza alegerii finalistelor sunt următoarele: frumuseţea, inteligenţa, personalitatea, caracterul, limbile străine cunoscute, prezenţa scenică, fotogenia şi, nu în ultimul rând, talentele speciale.

Trebuie să subliniem că exact în seara Finalei Naţionale ROMANIAN INFOFASHION FESTIVAL din 6 septembrie 2013 de la Piteşti, în capitala Belarus-ului, Minsk, în Sala Sporturilor, reprzentanta noastră, aleasa anul trecut tot la Piteşti, Natalia Rus (Baia Mare),  este în competiţie cu reprezentantele a 84 de ţări în Finala MISS SUPRANATIONAL .

Miss Supranational, este un concurs care, ca şi conceptul ROMANIAN INFOFASHION FESTIVAL, promovează frumuseţea sub mai multe aspecte, printre care putem aminti: frumuseţea oamenilor, a creaţiilor acestora precum şi a locurilor în care aceştia trăiesc. Deşi aflat doar la a cincea editie, a reuşit deja, conform specialiştilor, să se impună in TOP 5 Grand Slam, alături de Miss World, Miss Universe, Miss International şi Miss Tourism Queen International.

În seara finalei Miss Supranational, Natalia Rus va concura cu o rochie creată de designerul Silvia Terziu, a cărei colecţie deosebită o puteţi vedea şi în seara Finalei naţionale ROMANIAN INFOFASHION FESTIVAL. la Piteşti, pe 6 septembrie 2013.

www.INFOFASHION.RO pe scurt inseamnă: Info F(are) A(dvertising) S(uccess) H(armony) I(ntelligence) O(pportunity) N(ews)
# 10 Titluri Mondiale cucerite în 11 ani de activitate la Finalele Mondiale şi Internaţionale de MISS pe întreg globul!
# Peste 70 de reprezentante ale României în 30 ţări, alături de peste 5.000 de concurente din toată lumea!
# Peste 3 milioane de vizitatori ai portalului www.infofashion.ro conceput ca o carte de identitate a României şi un argument în favoarea multiculturalismului !
„Fashion, o stare perpetuă pentru toţi aceia care doresc să iasă din tiparele lucrurilor comune”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea