Prima ediție a ETG SummerFest, un real succes

Sâmbătă, 31 august 2013 începând cu ora 11, în parcarea de lângă Parcul Ștrand din Pitești, a avut loc ETG SummerFest - eveniment organizat de către Euro Tehno Group dealer Volkswagen, Audi și SEAT, în colaborare cu Primăria Municipiului Pitești. Această primă ediție a evenimentului ETG SummerFest a cuprins un concurs de îndemânare/accelerare auto cronometrat și un concurs de frumusețe auto. Invitatul special a fost Valentin Porcișteanu, pilot din Campionatul Național de Raliuri al României, pilot ce  a obținut titlul de Campion Național în sezonul 2011 și două titluri de Vicecampion Național, în 2010 și 2012, care a făcut o demonstrație a traseului pe care s-a desfășurat concursul. Euro Tehno Group a oferit câștigătorului Locului I la general, în colaborare cu "VPDS - Valentin Porcișteanu Driving School", un curs de conducere sportivă.
În cadrul concursului de îndemânare, concurenții au fost împărțiți în următoarele clase, în funcție de motorizarea fiecărui autoturism pe clase de putere, după cum urmează:
Clasa 1. < 1.4 litri 
Clasa 2. 1.4 - < 2.0 litri
Clasa 3. 2.0 - < 3.0 litri
Cu mențiunea că la echiparea cu motoare turbo se adaugă un coeficient de 1.2

Clasamente:
Concurs de îndemânare:
Locul I - Clasament General
IVANER Richard
Volkswagen Golf 6 GTI

Locul I - Clasa 1
POPA Valentin
SEAT Ibiza 1,4

Locul I - Clasa 2
TUDORACHE Adrian
Volkswagen Lupo 1,4 TDI

Locul I - Clasa 3
POPESCU Cristian
Volkswagen Golf 5 1,9 TDI

Concurs "frumusețe"
Locul I
STANCIU Marius Adrian
Volkswagen Polo 9N
Echipa Euro Tehno Group mulțumește pe această cale Primăriei Municipiului Pitești și tuturor participanților și spectatorilor prezenți.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea