Festivalul ”Serile Lipatti”

# Evenimentul de va desfășura în perioada 17 septembrie – 2 noiembrie. Secțiunea de toamnă a Festivalului Serile Lipatti va debuta în data de 17 septembrie, la Conacul de la Fundățeanca, Ciolcești - Leordeni, cu recitalul pianistului Horia Maxim. Timp de 5 săptămâni, în fiecare marți (17, 24 septembrie, 1, 8, 15 octombrie) publicul meloman se va delecta ascultând muzică de calitate la Conacul ”Dinu Lipatti”. Ca o noutate, anul acesta festivalul aduce două nume de talie internațională - o celebritate în lumea pianisticii, rusul Nikolai Demidenko, precum și pe Alexandra Silocea, o pianistă româncă rezidentă în Marea Britanie.
Programul concertelor de la conacul Dinu Lipatti este următorul:
• 17 septembrie - recital de pian Horia Maxim
• 24 septembrie - recital de canto soprana Camelia Clavac
• 1 octombrie - recital de pian Andrei Tănăsescu
• 8 octombrie - recital de pian Viniciu Moroianu
• 15 octombrie - recital de pian Andrei Licăreț
Festivalul se va încheia în forță cu două concerte ale pianistei române Alexandra Silocea, ce vor avea loc la Filarmonica din Pitești și la Ateneul Român din București pe 22, respectiv 23 octombrie, și cu recitalul pianistului rus Nikolai Demidenko, de la Ateneul Român din data de 2 noiembrie 2013.
Intrarea la concertele Serile Lipatti este liberă, iar Consiliul Județean Argeș asigură transportul gratuit al publicului din Pitești la conac și înapoi.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea