Realizatorul și producătorul de televiziune Raluca Tudor își va lansa volumul ”Cu blogul pe glob” la Biblioteca Județeană Dinicu Golescu Argeș

Miercuri, 18 iunie, de la ora 13.00, în Sala de Conferințe a Bibliotecii Județene Dinicu Golescu Argeș va avea loc lansarea volumului ”Cu blogul pe glob. New Media între inventatori și gospodine” (Prefață Constantin Schifirneț, București, Editura Tritonic, 2014), autor Raluca Tudor, realizator și producător de televiziune. Invitatul special al acestei lansări este jurnalistul de televiziune Nicolae Melinescu. În această lucrare, autoarea își propune cunoașterea particularităților comunicării prin blogul de călătorie, pornind de la rolul tehnologiilor în stabilirea practicilor sociale de comunicare și de la dimensiunile comunicaționale ale călătoriei. Lucrarea are care premisă teoetică sociologia utilizărilor noilor tehnologii de informare și comunicare.
Cercetarea autoarei se concentrează asupra evoluţiei matricelor istorice de comunicare a experienţei de călătorie. Pentru a îndeplini obiectivele propuse în cercetare s-au utilizat mai multe metode de cercetare: analiza textuală, analiza de conţinut, interviul semistructurat şi observaţia.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea