Poliția Locală a aplicat amenzi de 57.100 lei șoferilor piteșteni

În perioada 01.04.2016 - 30.04.2016,  agenţii Poliţiei Locale Piteşti au desfăşurat multiple activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, prevenirea şi descoperirea  infracţiunilor, în toate domeniile de activitate pentru care sunt împuterniciţi să acţioneze, respectiv: asigurarea ordinii publice, circulaţiei pe drumurile publice, disciplina în construcţii şi afişajul stradal, protecţia mediului, activităţi comerciale şi evidenţa persoanelor.
O atenţie deosebită a fost  acordată creării unui climat de ordine şi siguranţă în preajma unităţilor şcolare, prin desfăşurarea de acţiuni punctuale în zonele şcolare cât şi prin prezenţa poliţistului local la  intrarea şi  ieşirea elevilor de la cursuri.
# Siguranţă Rutieră:
- Serviciului Siguranţă Rutieră  din cadrul Poliţiei Locale, a acordat un număr de 436 sancţiuni contravenţionale, cu o valoare totală de  57.100  lei, îndeosebi pentru parcarea / staţionarea  neregulamentară a autovehiculelor.
Serviciul Control:
- Efectuarea de controale în pieţele municipiului Piteşti în vederea unui comerţ civilizat. Au executat peste 80  de controale agenţilor economici, producătorilor agricoli, unităţi de alimentaţie publică si alte acţiuni specifice, în care au acordat 37  sancţiuni contravenţionale.
# Ordine Publică:
- pe linie de linişte şi ordine publică, Poliţia Locală a acordat un număr de  384   sancţiuni contravenţionale, in valoare totala de 45.120 lei.
- au executat acţiuni pentru asigurarea unui climat de siguranţă, în mijloacele de transport în  comun, făra a fi semnalate evenimente deosebite.

În programul educational „Scoala Altfel”, politistii locali au participat la programe de educatie rutiera in 32 unitati de invatamant din Pitesti, unde au participat peste 1500 de copii.  În perioada Sărbătorilor Pascale, agenţii Politiei Locale au desfăşurat multiple misiuni în special in zonele lacaselor de cult din municipiul nostru, fara a întâmpina probleme deosebite.
În luna aprilie, agenţii Poliţiei Locale, au acordat un număr de  857 sancţiuni contravenţionale.

Ag Sup. Bogdan Aristănţoiu,
purtător de cuvânt
Poliţia Locală Piteşti

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea