Mioveni: Premieră judeţeană- absolvenți angajați imediat cum au terminat școala

# Din cei 28 de absolvenţi, 9 au primit câte un contract de muncă la Automobile Dacia-Renault.

Emoţii pentru absolvenţii învăţământului profesional şi profesorii Liceului Tehnologic Constructii de Maşini Mioveni. Miercuri, 6 iulie a.c., a avut loc festivitatea de absolvire a primei clase în domeniul mecanică, calificarea profesională sculer-matrițer,în cadrul protocolului semnat între Dacia, Inspectoratul Școlar al Județului Argeș  și  Primăria orașului Mioveni (2014).

La eveniment au fost prezente oficialităţi locale, judeţene, precum şi conducerea DACIA.
Reamintim că în baza acestui protocol, Dacia a oferit stagiarilor burse lunare în valoare de 200 lei, acordate pe criterii de performanță. În plus, aceştia au beneficiat de transport şi prânz gratuit, dar și de echipament de protecție
În cadrul liceului au fost înfiinţate două clase cu profil mecanic (calificare sculeri-matriţeri), respectiv: o clasă a IX-a cu 14 elevi, din anul şcolar 2014/2015 (absolvire în 2017), şi o clasă a X-a, cu 28 de elevi, începând cu anul şcolar 2014/2015 (absolvire în 2016). Din cei 28 de absolvenţi, 9 au primit câte un contract de muncă la Automobile Dacia-Renault. Cu gândul la anii frumosi petrecuţi la şcoală, elevii şi-au luat rămas bun de la colegi şi de la profesori.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea