AJOFM selectează căpșunari pentru Spania

# Selecția este organizată pentru sezonul agricol din 2017
Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a primit o ofertă de locuri de muncă vacante pentru sectorul agricol din Spania, pentru care va organiza la sfarsitul lunii decembrie 2016 o selecţie.
Angajatorul spaniol oferă 800 de locuri de muncă pentru recoltarea de căpşuni. Durata contractului de muncă este de 3 luni, timpul de lucru fiind de 39 de ore pe săptămână. Salariul oferit este de 40,15 euro brut pe zi, conform Conventiei colective aplicabile, platibil la doua saptamani prin transfer bancar. Contributiile datorate sunt de 2% impozit pe venit si 113 euro asigurare sociala.
Cazarea este oferita de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi (nu exista posibilitatea cazarii solicitantilor barbati in cadrul firmei).
Angajatorul solicită persoane apte de muncă pentru culesul căpşunilor, sezonul 2017, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 40 de ani. La selecţia care se va organiza pot participa numai persoanele înscrise în baza de date a agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă şi numai pe baza invitaţiei de participare emisă de către instituţie.
Persoanele interesate se pot înregistra la AJOFM Argeş cu un dosar care să cuprindă: copie carte de identitate, cazier judiciar, adeverinţă de la medicul de familie (cu menţiunea: clinic sănătos – apt pentru muncă), Curriculum Vitae întocmit în limba română.
Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la AJOFM Argeş, compartimentul EURES, telefon 0248 222415.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea