Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a vizitat orașul constructorilor de mașini

# Aglomerație și agitație mare de personalități județene la Mioveni

Joi, 14 iulie a.c., Viceprim-ministrul Vasile Dîncu, Ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a fost prezent la Mioveni. Acesta a vizitat Institutul de Cercetări Nucleare din Mioveni şi a dorit să vadă și șantierul viitorului Spital “Sfântul Spiridon”.
Pe șantier, alături de primarul Ion Georgecu şi viceprimarul Aurel Costache au fost prezenţi : prefectul judeţului, Cristian Soare, senatorul Şerban Valeca, conducerea Spitalului "SF. Spiridon"şi constructorul.
Aici, au fost discutate posibilitățile de finanțare ale spitalului cu sprijin din partea Guvernului.
În acest sens,  oficialul din cadrul Guvernului a declarant că va propune ca o parte din finanțarea care lipsește în prezent autorităților din Mioveni, să fie prevăzută în bugetul de investiții al ministerului pentru anul 2017.
Conform proiectului, noul spital din Mioveni va avea 6 etaje și va fi dotat cu echipamente medicale de ultimă generaţie pentru investigaţii imagistice High Tech, precum echipament Angiografie digitală; echipament Rezonanţă Magnetică Nucleară; echipament Computer-Tomograf; echipament digital de Radiologie. Spitalul are amprenta la sol de 2.307,97 mp, iar aria desfășurată – inclusiv subsol, de 17.290,85 mp.
Tot cu această ocazie, viceprim-ministrul Vasile Dîncu a promis sprijin autoritoților din Mioveni în demersul început în 2012, privind trecerea unei porțiui de 10 km ai D.N. 73D, care străbate orașul Moveni (Bulevardul Dacia), din administratea Ministerului Transporturilor, în administrarea Consiliului Județean și transformarea acestui tronson din drum național în drum județean, urmând ca mai apoi, să treacă în administrarea Consiliului Local Mioveni.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea