Incident de proporții la Priboieni! Primarul localității, Sorin Lupu, a tras 35 de focuri!

# ”Arma” are o vechime de câțiva ani buni și nu a fost, deocamdată, înregistrată

Primarul din comuna Priboieni, Sorin Lupu, șochează din nou! Acesta a tras cu o armă care, după cum susține chiar domnia sa, este neînregistrată. Arma are 35 de focuri și, culmea, nu produce urmări adverse. Din contră, este recomandată în cazul ”durerilor de cap, de măsele, de șale sau chiar de suflet”, așa cum este scris pe instrucțiunile de folosire...
După cum se vede și în fotografiile alăturate, este vorba de țuică. Una de 35 de focuri (grade), veche din 2002-2005, pe care primarul Sorin Lupu, în calitate, de data aceasta, de producător, se chinuie să o înregistreze. Edilul face, astfel, reclamă atât propriului produs, cât și localității sale, fiecare sticlă având inscripționată, pe etichetă, și comuna din care provine. Țuica de Priboieni denumită ”Roua Cârcinovului” se vrea a ajunge un produs la fel de vândut și de cunoscut ca celebrul  magiun de Topoloveni.
Sorin Lupu: ”Este vorba de țuică produsă de mine. În fiecare an am pus deoparte, pentru acest proiect, cantități diverse. Cam din 2002 am stocuri de țuică. Acum, am conceput o etichetă de prezentare, cu nume și toate cele, și vreau să o înregistrez. Nu discutăm, aici, de o mare producție, este vorba strict de ceea ce reușesc să fac din propria grădină...”
Pe eticheta sticlei mai scrie că ”Se servește după bunul plac, dar de obicei la aperitiv și ori de cîte ori se mai ivește ocazia.” Cum românii își cam fac, însă, destul de des ”ocazia”, este posibil să întâlnim, cât de curând, cetățeni turmentați de...rouă.  Roua Cârcinovului... S.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea