Clinica Doctor Luca din Piteşti, achiziționată de rețeaua Medicover

Medicover, al treilea jucător din piaţa de servicii medicale private din România, cu afaceri de 252 de milioane de lei anul trecut, a achiziţionat clinica Doctor Luca din Piteşti, urmând strategia de extindere şi modernizare a reţelei în România prin investiţii de aproximativ 2 milioane de euro în prima parte a acestui an. Medicover nu a dorit să dezvăluie valoarea tranzacţiei, precizând că există condiţii contractuale care îi împiedică să comenteze acest aspect.
Clinica Doctor Luca, un brand local, a fost înfiinţată în 1999 de doctorul Augustin Batiş, având în portofoliu o policlinică, un laborator clinic şi un centru de recuperare şi prevenţie şi include peste 20 de specialităţi, 40 de medici şi a înregistrat peste 500.000 de pacienţi (www.zf.ro).
Medicover este al treilea jucător din piaţa de servicii private de sănătate, după MedLife, care a avut o cifră de afaceri de 450 de milioane de lei anul trecut, şi Regina Maria, cu venituri de 290 de milioane de lei în 2015. Grupul Medicover este prezent în 14 ţări europene, iar în România are o reţea de 19 clinici la nivel naţional şi un spital generalist.
Medicover preia activităţile de ambulatoriu ale centrului medical Doctor Luca. De asemenea, serviciile de laborator oferite în cadrul centrului vor fi în continuare disponibile la nivel local şi vor fi coordonate de Synevo România, reţea de laboratoare parte a Grupului Medicover. Astfel, Synevo va extinde gama de teste de laborator disponibile în cadrul Doctor Luca, pentru a pune la dispoziţia pacienţilor din regiune numeroase teste certificate internaţional de cea mai înaltă calitate.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea