Investiția spectaculoasă, de 68 milioane de euro, prinde contur, la Mioveni

# Până la sfârșitul lunii se toarnă placa peste parterul noului spital

În vara acestui an, în Mioveni, a început construirea noului spital, destinat atât locuitorilor orașului, cât şi celor din zonele limitrofe. Potrivit  conducerii Primăriei  Mioveni, lucrările sunt în plină desfăşurare și execuția se află în graficul stabilit inițial. Spitalul este amplasat în zona actualului Spital Orăşenesc „Sfântul Spiridon” şi va avea şase etaje și șapte secții- Maternitate şi Neonatologie; Ginecologie şi Pediatrie; Neurologie; Medicină internă; Chirurgie; Cardiologie; Bloc operator şi spaţii auxiliare şi birouri. Spitalul va avea 295 de paturi şi aparatură medicală performantă: computer tomograf, echipament de rezonanţă magnetică nucleară (RMN), angiograf și echipament radiologie (RX).
După cum se poate observa în pozele de mai jos, stadiul și evoluția lucrărilor sunt cele promise de constructor, conform graficului aprobat.
La data de 1 octombrie a.c., s-a efectuat turnarea plăcii peste subsol(placa de cotă 0,00), iar în prezent se lucrează la elementele verticale( 17 stâlpi din 127), diafragme parter şi în paralel la elementele de arhitectură (scări, puţuri de lift, instalaţii electrice, sistem de echipotenţializare şi împământare).
Turnarea plăcii peste parter se va realiza la sfârsitul acestei luni.
Valoarea totală a investiţiei se ridică la aproximativ 68 milioane de euro, dintre care  peste 2 milioane de euro au fost deja plătiți constructorului.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea