S-au stabilit taxele pentru parcarea supraetajată de la Mioveni

Amplasată pe strada Stadionului, la nr.74, parcare supratetajată are 344 de locuri(parter - 62, etajul I – 93, etajul II – 93, etajul III – 96) şi 16 spaţii comerciale.
Reamintim că din data de 23 decembrie 2015, conducerea  Primăriei Mioveni a decis ca aceasta să funcţioneze cu titlu gratuit(pentru o perioadă determinată), atât pentru comercianții din zonă, cât și pentru locuitorii orașului.
Parcarea a fost construită cu bani de la bugetul local și de la 1 februarie 2017 va funcţiona cu taxă.
Astfel, la parter pentru o ora de staţionare, taxa ( pe bază de cartelă) va fi de 1 leu.
Taxele de parcare pe bază de abonamente pentru persoanele care domiciliază în blocurile F1, F2, F3, F4 şi f5 (b), F5A, P1, F9, E1, E2, E3, E6, G1, G2, G3 (scările A,7,8,B,C,D şi E),V1,V1 (Strada Hanul Roşu-scara F) vor fi:
Un abonament pentru o lună costă 50 de lei, pentru 3 luni - 130 de lei, pentru 6 luni - 240 de lei, iar pentru un an - 360 de lei.
Taxele pe bază de abonament pentru persoanele care nu domiciliază în zona apropiata parcarii (blocurile mai sus menţionate) sunt următoarele:
Un abonament pentru o lună costa 60 de lei, pentru 3 luni - 160 de lei, pentru 6 luni - 280 de lei, iar pentru un an - 430 de lei.
Taxele pentru etajul III al parcării: 1 luna - 30 lei, 3 luni - 80 lei, 6 luni - 140 lei, 12 luni - 215 lei.
Abonamentele nu sunt transmisibile
Intrarea în parcarea supraetajata pe bază de cartelă, precum şi accesul pe baza de abonament, implică acceptarea şi respectarea în totalitate a Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al acesteia.
Cererea pentru atribuirea unui loc de parcare se poate obţine de la sediul S.C.S.Ed.C Mioveni SRL - societatea care administrează parcarea, din incinta parcarii (postul de pază), ori se poate descărca de pe site-ul instituţiei -www.primariamioveni.ro.
Pentru eliberarea abonamentelor este obligatorie prezentarea, în original, a cărţii de identitate, a certificatului de înmatriculare al maşinii din care să rezulte inspecţia tehnică periodică valabilă, poliţa RCA.
Important!
PRIMELE 30 DE MINUTE DE STAŢIONARE LA PARTERUL PARCĂRII SUPRAETAJATE A ORAŞULUI MIOVENI SUNT GRATUITE (PENTRU MAŞINILE AFLATE ÎN TRANZIT)!
ACCESUL ÎN INCINTA PARCĂRII ESTE PERMIS NUMAI AUTOTURISMELOR!
ÎN INCINTA PARCARII SE VA RESPECTA SEMNALIZAREA INTERIOARĂ, IAR CONDUCĂTORII AUTO SUNT SFĂTUIŢI SĂ NU LASE LA VEDERE BUNURI DE VALOARE.
DE ASEMENEA, ESTE INTERZIS ACCESUL AUTOTURISMELOR MURDARE ORI CU ZĂPADĂ.
REGULAMENTULUI DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE AL PARCARII VA FI REACTUALIZAT ÎN FUNCŢIE DE SITUAŢII.
Mai multe informații găsiți pe site-ul Primăriei Mioveni - http://primariamioveni.ro/.documente/hotarari_adoptate/Repertoriu_legislativ, la www.sedc-mioveni.ro/ ori la  telefon 0722.535.013.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea