Deși încasează anual sume fabuloase din chirii, patronul Vinalcool, Marian Drăgușin, este executat silit pentru datorii neachitate la bancă

Omul de afaceri Marian Drăgușin este o figură binecunoscută în zona de business a județului. Proprietar al fabricii de oțet de la Topoloveni, a încercat mai multe domenii de activitate de-a lungul timpului. După ce a eșuat cu supermarketul din Exercițiu, ”New Planet”, Drăgușin a dat, efectiv, lovitura. Pentru că, după închiderea afacerii, a închiriat spațiul, pe o grămadă de bani, unui alt om de afaceri, Liviu Ionică, proprietarul lanțului de magazine ”JAM”. Ulterior, încă două etaje au fost închiriate pentru o sală de sport, din cele două chirii Marian Drăgușin încasând, lunar, câteva sute de milioane de lei vechi.

Cu Mercedesuri... fără număr, dar cu executarea silită la ușă

Marian Drăgușin este fan Mercedes. A condus mai multe S-uri, însă, în ultimul timp, se laudă cu ultima achiziție, tot un Mercedes, însă varianta enormă, de teren, seria GL. Începutul lui 2017 îi aduce, însă, omului de afaceri și o executare silită, pentru o datorie restantă la Piraeus Bank. Drept pentru care, BEJ Ion Iordache organizează o licitație pentru un teren aparținând omului de afaceri. Este vorba de o suprafață de 4222 m.p., imobilul fiind situat la D.N. 65B. Prețul de pornire al licitației este de 316.500 lei, reprezentând 75% din prețul de evaluare, ținând cont că nu s-a reușit vânzarea la preț întreg. Licitația este anunțată pe data de 16 februarie, la sediul BEJ Ion Iordache. A.S.

Click AICI pentru a vizualiza anunțul de vânzare

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea