Ştefan Lăzăroiu, aclamat de cetăţenii din Valea Iaşului

# Mircea Drăghici, umilit în colegiul său! În urmă cu o săptămână, locuitorii din Valea Iaşului au sărbătorit Ziua Comunei, cu muzică, voie bună şi ceva... politică. Deşi este deputat în funcţie pe colegiul de nord, pesedistul Mircea Drăghici a fost complet umbrit de mai tânărul Ştefan Lăzăroiu, preşedinte

PDL Curtea de Argeş şi candidat la Camera Deputaţilor. În vreme ce foarte puţini şi-au amintit numele deputatului în funcţie, Ştefan Lăzăroiu a fost salutat, îmbrăţişat şi aclamat de toţi cei prezenţi, pentru tot sprijinul pe care l-a acordat în timp cetăţenilor din Valea Iaşului şi din celelalte localităţi de pe colegiu.

 

„Sunt fiu al Văii Vâlsanului”

Aproape toţi cei care au luat cuvântul au mulţumit pentru sprijin lui Ştefan Lăzăroiu, însă acesta a răspuns celor prezenţi: „Sunt fiu al Văii Vâlsanului, născut şi crescut în acest colegiu, în Mălureni mai precis, aşa că nu vin aici doar din când în când. Vă mulţumesc pentru aprecieri şi vă promit că voi alături de dumneavoastră şi de acum înainte, de câte ori veţi avea nevoie. Eu nu voi pleca din acest colegiu”.

Numele lui Drăghici, uitat de argeşeni

Cel care a subliniat cel mai puternic sprijinul democrat-liberalului Ştefan Lăzăroiu a fost preotul paroh Aurel Băieţii, care a precizat că va mulţumi tuturor politicienilor, dacă va fi cazul şi că invită toate partidele să ajute biserica şi enoriaşii. „Nu pot să nu îl evidenţiez pe Ştefan Lăzăroiu, pentru că îl cunosc de mic, îi ştiu bunicii – oameni muncitori, i-am cunoscut părinţii – oameni intelectuali. Cel mai important pentru noi este că Ştefan Lăzăroiu s-a implicat enorm în administrarea bunurilor bisericii şi în viaţa enoriaşilor, nu numai de la Valea Iaşului, dar din toate localităţile din nordul judeţului, cu donaţii substanţiale”, a declarat preotul Aurel Băieţii. Acesta nu şi-a mai amintit, însă, numele lui Mircea Drăghici, atunci când a vrut să precizeze că şi deputatul PSD a făcut, parcă, o donaţie la un moment dat.

Lăzăroiu şi Tecău au dat premii

Sărbătoarea comunei a avut multe surprize plăcute pentru cetăţenii din Valea Iaşului. Astfel, zece cupluri au primit diplome şi premii în bani pentru împlinirea a 50 de ani de la căsătorie, iar 250 de familii au fost premiate pentru depăşirea a 25 de ani de căsnicie. Premiile au fost asigurate de senatorul PDL Mircea Andrei, de Ştefan Lăzăroiu, de Consiliul Judeţean şi Consiliul Local Valea Iaşului. Primarul Nicolae Barbu a chemat pe rând toate familiile premiate, însă darurile au fost înmânate de preşedintele PDL Curtea de Argeş, Ştefan Lăzăroiu, şi de vicepreşedintele CJ, Florin Tecău. Cetăţenii au fost foarte bucuroşi de aceste surprize şi au mulţumit celor care le-au asigurat.

Bomboana pe colivă: demisia primarului

Spre finalul zilei, primarul Nicolae Barbu a mai oferit o surpriză celor prezenţi. De data aceasta, vestea avea să fie una politică: propria demisie din PRM. De altfel, Nicolae Barbu era singurul primar PRM din judeţ. „Nu mi-a fost uşor să iau această decizie. Îmi dau demisia din singurul partid în care am fost din 1990n încoace, dar fac asta pentru că cei care mi-au fost colegi de partid s-au opus unor hotărâri pe care noi le-am promis în campania electorală, hotărâri datorită cărora ei au fost aleşi consilieri, iar eu primar. Cum acest lucru nu este corect faţă de cetăţeni, am hotărât să slujesc în continuare comuna Valea Iaşului, dar sub altă formă de cât am făcut-o până acum”, a spus primarul. La toate aceste declaraţii, i-a stat alături însuşi preşedintele PDL, Ştefan Lăzăroiu, cel care îl va sprijini, împreună cu senatorul Mircea Andrei, să-şi ducă la îndeplinire proiectele.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea