Sâmbătă s-a consumat evenimentul monden al anului

# Tudor Pendiuc a oficiat cununia propriei fiice # Tortul miresei a făcut senzaţie la nunta cu 600 de invitaţi. Sâmbăta aceasta s-a consumat evenimentul monden al anului, şi anume nunta dintre Ema Pendiuc – fata primarului Piteştiului si Cosmin Croitoru. Ceremoniile, atât cea de la Primăria Piteşti cât şi cea religioasă de la Curtea de Argeş au fost un prilej de întâlnire pentru sute de  invitaţi de rang înalt, cât şi pentru numeroşi privitori şi o armată de jurnalişti.. Primarul oraşului, Tudor Pendiuc, a fost ofiţer al stării civile pentru propria fiică. Ema Pendiuc a purtat  o superbă rochie de mireasă creată de casa de modă Nanette. Aceasta a sosit la ceremonie în maşina naşului, omul de afaceri Gheorghe Badea, care a condus-o către ofiţerul stării civile.
Primarul Pendiuc: de bună voie şi nesilită de nimeni îl iei în căsătorie pe Cosmin?
Ema Pendiuc: Tată, îmi dai voie?
„Eşti liberă să faci ce vrei!”, i-a răspuns primarul. De la starea civilă, nuntaşii au plecat la Mănăstirea Curtea de Argeş, acolo unde Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului a oficiat ceremonia religioasă. La petrecerea organizată într-un restaurant al omului de afaceri Gheorghe Badea, care este şi naş, au fost invitaţi aproximativ 600 de oameni.
Una dintre cele mai aşteptate surprize de la nunta Emei Pendiuc, fiica primarului Piteştiului, a cărei nuntă a avut loc sâmbătă, a fost momentul servirii tortului. Mirii au optat pentru un desert deosebit, un tort de patru etaje cu design clasic produs de Laboratorul AnaPat (furnizorul Cofetăriei Argeş de la hotelul cu acelaşi nume). Reţeta??? Un blat delicios de ciocolată cu nucă pralinată, o cremă onctuoasă de vanilie cu frişcă, un strat de bezea pufoasă, totul îmbrăcat cu marţipan alb şi decorat într-un stil care s-a pliat perfect cu întregul eveniment: trandafiri grena, frezii albe şi floarea-miresei. Din informaţiile noastre, tot de la Cofetăria Argeş au provenit şi celelalte dulciuri oferite invitaţilor. Un eveniment de cinci stele, un cadru de excepţie, un desert de nota 10!!!
L.C.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea