Baza sportivă din Săpata este aproape de finalizare

# Firma de construcţii Beto devansează termenul de finalizare. Firma S.C. Beto Construct SA a dovedit încă o dată ca fiind o firmă puternică şi serioasă, firmă care îşi onorează comenzile la timp. În mai puţin de două luni Beto Construct, manageriată de domnul Micu Aurel, a reuşit aproape să finalizeze baza sportivă multifuncţională din Săpata. În comparaţie cu majoritatea firmelor care fac lucrări publice pe care le tărăgănează mult timp, Beto Construct dă dovadă de mult profesinalism şi de punctualitate. Baza sportivă din Săpata este prevăzută şi cu nocturnă care a fost deja montată, urmând ca în cea mai scurtă perioadă, potrivit domnului Micu Aurel, să se finiseze şi clădirea unde vor fi grupurile sanitare, vestiarele şi cabinetul medical.
Constantin Stanciu, edilul comunei Săpata, este mulţumit de modul în care se desfăşoară lucrările la baza sportivă. Astfel,  în scurt timp, sătenii se vor putea bucura de această lucrare.
,,Sunt mulţumit de modul în care s-au desfăşurat lucrările la baza sportivă, iar în momentul când vom primi de la guvern şi ultima tranşă de bani se va monta covorul sintetic pe terenul de sport. Mă bucur că pot să le pun la dispoziţie cetăţenilor această bază sportivă pentru că ei au nevoie pe lângă drumuri, apă, canalizare etc. şi de locuri special amenajate pentru delectare, ca să mai poată uita de grijile cotidiene” ne-a declarat primarul comunei, Constantin Stanciu. Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea