Primul whisky fabricat în Argeș a ieșit pe piață

# O familie din comuna Bogați produce și îmbuteliază țuică de prune la cele mai înalte standarde!
Familia Delia și Marian Mărășoiu este cunoscută pentru implicarea, de ani buni, în producerea, dar mai ales comercializarea de vinuri. Casa Vinului – firmă patronată de cei doi soți - este unic distribuitor al Cramelor Recaş din zonă, având, totdată și cel mai bine prezentat și aprovizionat  magazin de vinuri din Argeş, în str. Exerciţiu, bl. D17 (colţ cu str. Vasile Lupu). De câțiva ani, în locațiile deschise sub cunoscutul nume, s-a început și comercializarea unor branduri cunoscute de tării, unele din Republica Moldova, reunite sub garanția unei calități superioare din toate punctele de vedere.

Iată însă că familia Mărășoiu nu se mulțumește numai să vândă  tării, ci, mai nou, le și fabrică! Așa că, în apropierea Sărbătorilor de Iarnă, a fost lansat pe piață brandul de țuică ”PATER”, o marcă ce, cu siguranță, va deveni una cunoscută și apreciată în curând. O țuică tare, cu o culoare plăcută, îmbuteliată la cele mai înalte standarde, cu o etichetă atrăgătoare. Produsul va fi, în mod cert, considerat un whisky autohton.

PATER

Țuică din prune alese, făcută cu drag după o rețetă de familie.
S-au folosit cele mai bune și frumoase prune, culese din livezi de pe coama dealurilor însorite din Argeș (livezile familiei). Prunele sunt zdrobite înainte de a fi puse la fermentare pentru a extrage ce-i mai bun din aromele acestora. Fermentarea se face în butoaie de stejar.
PATER a fost baricat în butoi de dud timp de an.
Producător: Mărășoiu  A. Marian PFA. Compoziție: distilat de prune. An: 2016. Vol. alc. 35%. Stoc limitat de 3600 de sticle.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea