Războiul continuă pentru pârtia de schi ”Metropol”

Luni, 10 Februarie 2014 15:02

# Bebe Ivan, Primăria Băbana şi Toma Constantin, în continuare, la judecată pentru pârtia din Băbana și terenurile din jur # Toma Constantin (Metropol) a vândut, se pare,  pârtia unui bucureștean. Așa să fie, sau numai în acte?!... Abia redeschisă, pârtia de schi de la Băbana naşte, din nou, discuţii. În primul rând pentru că

Zeus și Conarg se bat pe banii pistei de încercări de la Dacia-Renault

Luni, 03 Februarie 2014 15:59

Magnații firmelor de construcții din Argeș au ajuns să se certe prin tribunale precum chivuțele în piața de gros din cauza unor datorii pe care firma lui Valentin Vișoiu, Conarg SA, le-ar avea față de firma lui Grigore Dobre, Zeus.

 

La Vrănești, polițistul a agresat-o pe educatoare

Luni, 03 Februarie 2014 14:03

# Victimele zăpezii!  # O deszăpezire s-a lăsat cu scandal și cătușe, la Vrănești-Călinești. # România, recte Argeșul, a devenit locul în care situațiile particulare și-au făcut țara lor. Următoarea pățanie pe care o vom povesti este din seria burlescului caragialesc, veșnic tânăr. # Femeia spune că polițistul a dat-o cu capul de mașina de poliție.

Dezastru financiar pentru un notar public din Pitești!

Luni, 27 Ianuarie 2014 16:05

# Mihaela Vlad va afla abia în luna aprilie dacă va putea reorganiza activitatea notariatului. Cererea Mihaelei Vlad de deschidere a procedurii de insolvenţă în vederea reorganizării a fost înregistrată la Tribunalul Comercial Argeş pe 14 ianuarie 2014 şi a primit ca termen de judecată data de 21 aprilie. Joia trecută însă, Mihaela Vlad a mai avut un proces, cu Direcţia Generală a Finanţelor Publice Argeş, în dosarul privind procedura insolvenţei, pentru datoriile uriaşe  la bugetul de stat.

 

123.587 din acţiunile lui Nicolae Ivănescu la Turism Muntenia se află sub sechestru

Luni, 27 Ianuarie 2014 15:41

# Foştii angajaţi spun că, în realitate, “Nenea” nici măcar  nu deţine atâtea acţiuni. Nu doar executorul judecătoresc îl “chinuie” pe Nicolae Ivănescu, ci şi o parte dintre angajaţii SC Turism Muntenia (unii dintre ei, acţionari minoritari ai societăţii) care au formulat plângere împotriva rezoluţiei Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Comercial Argeş referitoare la notificările din procesul verbal  de sechestru asupra  celor 123.587 acţiuni, încheiat pe 31 decembrie 2013.  Se pare că foştii angajaţi suflă şi-n iaurt de teamă că înregistrarea notificărilor din respectivul proces verbal ar fi o altă manevră a abilului om de afaceri.

Decizie halucinantă luată de două instanțe argeșene

Luni, 27 Ianuarie 2014 15:31

# Ambele îl obligă pe primarul din Bârla (foto) să pună în posesie un teren de peste 100 de hectare în... Nucșoara!!! Hotărârile judecătorești, în special cele din materia fondului funciar, nu încetează să uimească. Chiar și pentru cei care au văzut multe la viața lor, unele decizii luate de magistrații argeșeni sunt cu totul ieșite din comun. Așa ni s-a părut și cea în care două instanțe de judecată decid să oblige primarul și Comisia Locală de Fond Funciar din Bârla să pună în posesie, un reclamant, la Nucșoara.

 

Nu știe nimeni cât costă brandul „FC Argeș”?

Luni, 20 Ianuarie 2014 00:00

Considerat odată unul dintre cluburile de fotbal cu renume din țară, și nu numai, FC Argeș se află acum într-o situație mai mult decât jenantă. Este așteptat falimentul său, iar toate bunurile se află pe lista de scos la licitație. Printre active și pasive se află atât culorile, cât și brandul  „FC Argeș”. Administratorul  judecătoresc a tot așteptat să apară cineva cu o ofertă, însă nu s-au înghesuit licitatorii, de parcă totul ar fi urmărit de ghinion. Însă, mai este și o altă problemă, spune administratorul judiciar, Nicolae Enoiu. Practic, după ce se termină toate formalitățile până la scoaterea bunurilor la licitație, nici măcar nu

CNADNR apelează la instanţă pentru a-şi recupera banii de la debitorii argeşeni

Luni, 20 Ianuarie 2014 00:00

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, prin  Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Bucureşti, a depus la Tribunalul Comercial Argeş o cerere de admitere a unei creanţe de peste 69.000 lei, solicitând, totodată,  înscrierea la masa credală a SC Lutz Center SRL din Piteşti, una dintre firmele care au încheiat cu administratorul de drumuri contracte de utilizare a DN 65 B şi care, între timp, a intrat în insolvenţă.
În cererea înregistrată la Tribunalul Comercial Argeş pe 24 decembrie 2013, CNADNR, prin Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Bucureşti solicită repunerea în termen asupra averii debitoarei SC Lutz Center SRL, în ideea înscrierii la masa credală cu suma de 69.105,71 lei. Cea mai mare parte din

 

Fostul patron al complexului Cornul Vânătorului, suspectat că a fentat Finanţele cu aproape 60.000 de lei

Miercuri, 15 Ianuarie 2014 14:19

# DGFP Argeş, lăsată cu ochii în soare de Liviu Iliescu. Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Ploieşti, reprezentată de Administraţia Finanţelor Publice Argeş, cere Tribunalului Comercial Argeş să oblige S.C.  ALVILETI să repare prejudiciul de 56.989 lei cauzat bugetului general consolidat, dar şi atragerea răspunderii civile a fostului patron Liviu Iliescu, cel care a cesionat părţile sale sociale omului de afaceri Gigi Văsîi şi firmei acestuia, Girexim Universal.

Tentative de păcălire a creditorilor Silva Grup?

Miercuri, 15 Ianuarie 2014 14:06

# Nicolae (Nenea) Ivănescu și Petre Motrun, din nou, în echipă # Ultima hotărâre a Adunării Generale a Creditorilor, contestată de unul dintre creditori. Bergerat Monnyeur, firma care a depus contestaţie împotriva hotărârii Adunării Generale a Creditorilor Silva Grup, arată cu degetul spre Nicolae Ivănescu - în acelaşi timp patron şi creditor al firmei aflate în lichidare - cel care ar trage iţele falimentului societăţii de la care creditorii mai speră să recupereze din debite.  

 

Dosarul Permiselor se lasă cu audieri şi în rândul magistraţilor

Miercuri, 15 Ianuarie 2014 13:55

# Verificări în urma plângerilor făcute de unul dintre inculpaţii în Dosarul Permiselor. În noiembrie 2013, Gheorghe Mierlă, unul dintre inculpaţii din  Dosarul Permiselor,  condamnat  de Curtea de Apel Târgu Mureş la 7 ani de închisoare cu executare, a depus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti şi la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie plângeri penale împotriva celei care a

Fostul şef SPCRPCIV Argeş, Codruţ Vlăsceanu: ”S-a dus ultima şansă de îndreptare a erorii prin care mi-a fost confiscată averea”

Marţi, 24 Decembrie 2013 20:01

Săptămâna trecută,  mai exact, pe 16 decembrie,  Curtea de Apel Piteşti s-a pronunţat în privinţa cererii formulate de Codruţ Vlăsceanu (inculpat în Dosarul Permiselor) şi de alţi câţiva membrii ai familiei sale, de îndreptare a erorilor materiale  şi omisiunilor semnalate în sentinţa pronunţată pe 27 aprilie 2011. Singura îndreptare s-a făcut în privinţa adresei lui Vlăsceanu, care, deşi a reclamat că a fost prejudiciat de instanţă cu 25.000 lei, rămâne cu averea confiscată. 

 

Despăgubiri record cerute în cadrul unui proces la Judecătoria Topoloveni

Marţi, 24 Decembrie 2013 19:16

# După ce a reușit să încaseze câteva miliarde de lei vechi de la Componente Auto  fără să muncească o singură zi în 20 de ani,  Popescu Marinel plusează:  mai vrea 10 miliarde lei vechi! # Popescu Marinel - reintegrat la Componente Auto după 20 de ani! Despăgubiri record cerute în cadrul unui proces la Judecătoria Topoloveni – nici mai mult nici mai puțin decât 10 miliarde de lei vechi. Adică aproape un sfert de milion de euro. Și, culmea! Este posibil ca cel care le-a cerut să le și primească!

Creditorii Silva Grup, pe urmele lui Nicolae Ivănescu

Luni, 16 Decembrie 2013 14:51

# Două firme spaniole cer Tribunalului Comercial Argeş introducerea lor la masa credală a SC Silva Grup SRL # 1,5 milioane de euro – suma cu care Grupo Pra SA se înscrie la masa credală a SC Silva Grup # SC Gea Prasa Internaţional cere, și ea, înscrierea cu peste 3,3 mil lei la masa credală a Silva Grup. Deşi credea că a scăpat de o parte dintre cei cărora le datorează bani,  prolificul proprietar de terenuri silvice şi domenii de vânătoare Nicolae Ivănescu s-a trezit că doi dintre creditorii săi din Spania vor să li se facă dreptate. Pe 29 ianuarie, SC Silva Grup este chemată, împreună cu lichidatorul judiciar, în instanţă, la Tribunalul Comercial, pentru repunerea în termenul de  depunere a declaraţiilor de creanţă a Grupo Pra şi SC Gea Prasa Internaţional Construct SRL.

 

Codruţ Vlăsceanu reclamă că a fost prejudiciat de instanţă cu 25.000 lei

Luni, 16 Decembrie 2013 14:35

# Fostul comisar cere ca magistratul care l-a prejudiciat  să fie tras la răspundere. După ce în numerele anterioare ale ziarului nostru a semnalat o serie de abuzuri, fostul şef al SPCRPCIV Argeş întreabă  retoric trei magistraţi ai justiţiei din România: unde se mai poate adresa pentru îndreptarea erorii care i-a prejudiciat familia  cu peste 25 000 lei?!

Codruţ Vlăsceanu pune tunurile pe un judecător al Curții de Apel Pitești!

Luni, 09 Decembrie 2013 00:00

# Între timp, procesul inculpaţilor din Dosarul Permiselor a fost amânat de Înalta Curte de Casație și Justiție pentru 6 februarie. Codruţ Vlăsceanu şi ceilalţi inculpaţi din Dosarul Permiselor speră ca ICCJ să pronunţe o sentinţă diferită de cea a Curţii de Apel Târgu Mureș, instanţă care le-a dat pedepse de la 1 la 14 ani de închisoare cu executare. Anterior amânării procesului, fostul şef al SPCRPCIV Argeş a depus memorii peste memorii, de la Curtea de Apel Piteşti şi Consiliul Suprem al Magistraturii, până la prim –procurorul României şi preşedintele Traian Băsescu, memorii în care

 

Clubul Universitarilor, scos la licitaţie pentru închiriere, săptămâna aceasta

Luni, 09 Decembrie 2013 00:00

# Universitatea din Piteşti speră ca până la finele anului să scape de cele mai păguboase construcţii aflate în proprietate. Universitatea din Piteşti organizează, la final de an,  licitaţii pentru Clubul Universitarilor şi Academica. Dacă în cazul fostului restaurant Panoramic, starea avansată de degradare a imobilului îi ţine departe pe investitori, la Academica Intim Do, chiria mare şi restricţiile referitoare la  produsele ce pot fi comercializate au făcut ca licitaţia să fie reluată de câteva ori.

Dosarul permiselor. Patru ani de procese cu probe invocate în sentinţe, dar inexistente la dosar

Luni, 02 Decembrie 2013 14:40

Săptămâna aceasta,  la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ar trebui să se decidă soarta celor 28 de inculpaţi din Dosarul permiselor, cărora Curtea de Apel Târgu Mureș le-a dat între 1 şi 14 ani de închisoare cu executare. Atitudine în Argeş a prezentat, de-a lungul unui serial demarat în urmă cu două luni, o sumă de abuzuri şi inadvertenţe semnalate de inculpaţi în sentinţele pronunţate de instanţa amintită. Seria neconcordanţelor pare însă interminabilă. După cum se ştie, pe 14 februarie 2012, Curtea de Apel Târgu Mureș s-a pronunțat pe fond în Dosarul Permiselor. 28 de inculpați au primit pedepse de la 1 la 14 ani de închisoare cu executare. Niciunul dintre inculpați nu a fost achitat, iar instanța a dispus confiscarea sumelor de bani

 

Cântăreața Mihaela Costache și-a pus octavele în cap și bate la porțile afirmării, cu pumnul

Luni, 02 Decembrie 2013 13:51

Aflată în ceața anonimatului de ceva timp, interpreta de muzică populară Mihaela Costache s-a trezit într-o dimineață bătând la ușile propriei case, întrucât o dăduse talentul afară. Așa că, ce să facă ea, o femeie singură și cu atâta valoare? Păi, s-o pună undeva sau la dispoziția cuiva. Interpreta și-a căutat noi „victime”. Așa că, a pus ochii pe Casa de Cultură Bascov, ba chiar și pe primărie. Din câte se știe, cântăreața este, profesional vorbind, un om chiar demn de laudă. Ceea ce o strică, spun mai vechii ei colaboratori, ar fi chiar trăsăturile de caracter.  Prin urmare, atât primarul Gheorghe Stancu,

Războiul Alprom, de la Registrul Comerţului, înapoi la Tribunalul Comercial

Luni, 25 Noiembrie 2013 16:23

Cu legea de partea sa, omul de afaceri Gigi Văsîi (foto) e plimbat în continuare între ORC şi Tribunalul Comercial Argeş. Mihai Brânză - (încă) preşedintele Consiliului de Administraţie al Alprom, societate comercială controlată în continuare de Cătălin Chelu, a depus o plângere împotriva unei rezoluţii pronunţată în octombrie 2013 de către Oficiul Registrului Comerţului Argeş, ca urmare a faptului că ORC a admis  cererea de înregistrare a sentinţei Tribunalului Comercial  care-i dă câştig de cauză  lui Gigi Văsîi.

 

Pagina 88 din 104

«ÎnceputAnterior81828384858687888990UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea